U srcu Zagreba su dostupni vrhunski satovi Zenith: Zaustavite trenutak i dohvatite svoju zvijezdu

U kući Malalan, koja je partner najvećim švicarskim imenima u urarstvu i talijanskom draguljarstvu, očekuje vas luksuzna ponuda nakita i satova te usluga najviše kvalitete.

Draguljarnica Malalan

Jedno od istaknutijih imena vezanih uz ponudu luksuznog nakita i satova, ono je obitelji Malalan, koja je uz tradicionalno urarstvo i draguljarstvo vezana više od 70 godina. Već treća generacija obitelji Malalan s velikom strašću stvara u obiteljskom poduzeću u kojem je samo najbolje dovoljno dobro. Kuća Malalan partner je najvećim švicarskim imenima u urarstvu i talijanskom draguljarstvu, a svojim klijentima nudi urarske usluge najviše razine kvalitete. Tim Malalanovih urara ponosno ističe da je radionica danas službeni servis za urarske kuće Rolex, Tudor, Breitling, Audemars Piguet, Omega, Cartier, Zenith, Tag Heuer, Baume & Mercier i Maurice Lacroix.

Malalan / Ziga Intihar 

Osim proizvoda svjetski poznatih draguljarskih kuća Pomellato, Pasquale Bruni, Fope, IsabelleFa, Fabergé i Marco Bicego, ponosno se ističu doživljajem prodajnih prostora i vrhunskim uređenjem interijera. Zato je i više nego dobra vijest kako u njihovom ekskluzivnom prodajnom mjestu u srcu Zagreba, možete pogledati i kupiti satove s potpisom brenda Zenith

Zenith 

Još od njezina utemeljenja, slogan kuće Zenith glasi: „Vrijeme je da dohvatite svoju zvijezdu”. Ove riječi su mnogo više od jednostavnog slogana ili reklamnog naslova. Radi se o filozofiji i mentalitetu koji su prožimali sve aktivnosti robne marke od samog početka njezine priče. Sve je počelo s vizionarom iz 19. stoljeća, Georges-Favreom Jacotom, koji je sanjao o izradi najpreciznijeg sata poznatog čovjeku i sa samo 22 godine prihvatio izazov izrade prve integrirane švicarske urarske manufakture. Jedne noći dok je odlazio iz manufakture, nakon što je dovršio posljednje pojedinosti predstavljanja svojeg novog kalibra kronometra (koji će osvojiti nebrojeno mnogo nagrada), Georges Favre-Jacot pogledao je u zvijezdama obasjano noćno nebo te shvatio da je dohvatio svoju zvijezdu, svoj „zenit” – najvišu točku na nebu. Upravo tada i ondje je odlučio nazvati kalibar i svoju manufakturu Zenith, što predstavlja vrhunac putanje zvijezde.

Zenith 

Kuća Zenith postoji kako bi nadahnula pojedince da slijede svoje snove i ostvare ih – unatoč svemu. Od svojeg osnivanja 1865. godine, kuća Zenith je postala prva urarska manufaktura u suvremenom smislu tog pojma, a njezini satovi pratili su izvanredne ličnosti koje su sanjale velike snove i nastojale ostvariti nemoguće – od povijesnog leta Louisa Blériota preko kanala La Manche do rekordnog skoka i slobodnog pada Felixa Baumgartnera iz stratosfere. Kuća Zenith ostaje vjerna svojoj zvijezdi vodilji, okružujući se istomišljenicima koji dijele jednaku strast i neumoljivu motivaciju, poput trenera tenisa i mentora, Patricka Mouratogloua, i slavnog DJ-a, Carla Coxa.

Zenith 

Uz inovacije kao zvijezdu vodilju, kuća Zenith sadrži izuzetne mehanizme vlastitog razvoja i proizvodnje u svim svojim satovima. Od prvog automatskog kronografa, El Primera, do najbržeg kronografa s preciznošću do jedne stotinke sekunde, El Primera 21, kao i izumitelja koji je ponovno izumio regulacijski organ tako što je zamijenio više od 30 sastavnih dijelova jednim monolitnim elementom, manufaktura uvijek pomiče granice mogućeg. Zenith oblikuje budućnost švicarskog urarstva još od 1865. godine, prateći one koji se drznu izazvati sami sebe i rušiti prepreke.

Upravo sada je vrijeme da dohvatite svoju zvijezdu.