Leather weather: Kako ove jeseni nositi kožne suknje, neodoljiv modni trend vrijedan investicije

Nose se mini, midi i maksi modeli u odličnim paletama boja.

Instagram (@emilisindlev)

Na revijama velikih modnih kuća kao što su Gucci, Prada, Bottega Veneta, Miu Miu, Tom Ford, Saint Laurent, Isabel Marant, Luar..., za jesen 2024., bilo je jasno kako ćemo visoko na listu modnih trendova dodati trend nošenja kožne odjeće. Jakne, mantili, kožne haljine, hlače i suknje osvojili su street style lookove na ulicama modnih metropola, kožu odlično nose i it fashion djevojke.

Nas posebno privlače kožne suknje, koje dolaze u odličnim mini, midi i maksi izvedbama, osvajaju teksturom, sjajem, bojama (dominiraju bordo, smeđe, zelene i crne) i raznolikim modelima. Naš glas ide pencil modelu midi dužine, suknji koja privlači klasičnom te retro estetikom te otvara puno mogućnosti za stilsko oblikovanje. Tu su i kožne suknje A kroja, plisirani midi i maksi modeli; a za sve koji se pitaju uz što nositi ova komad vrijedan investicije, imamo odgovor.

Kožne suknje se odlično nose u kombinaciji s pleteninom, oversized džemperima, mini kardiganima, bijelom košuljom za klasičniji look te bijelim t-shirtom u kombinaciji s blejzerom za urbani dnevni izgled. Odlično se nosi i kombinacija dizajnerskih hoodie majica i kožne suknje, ali i pitanje koji su to modeli cipela koji se dobro nose uz ovaj statement komad.

I dok smo do prije koju godinu imali stav kako se kožna suknja najbolje nosi uz cipele na petu, it djevojke otkrivaju i druge odlične kombinacije, od sandala i Mary Janes cipelica, do bajkerskih čizama i tenisica.

Inspirirajte se!

Instagram (@sylviemus_) 

SOPA Images / ddp USA / Profimedia 

Instagram (@emilisindlev) 

Instagram (@frannfyne) 

- / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Instagram (@ingridedvinsen) 

- / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Instagram (@camillecharriere) 

Instagram (@thevisuelofgrace) 

BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia