Bunda iz Zare koja je dominirala prošlom zimom sada je ponovno u prodaji: Kropani model hit je i ove sezone

Definitivno Zarin komad koji je obilježio prošlu jesen i zimu.

Instagram (@mademoisellesoph)

Iako smo tek ušli u jesen gdje još uvijek nosimo komade svojstvene prijelaznom razdoblju, ne možemo reći da već ne gledamo kapute kakve ćemo nositi dolaskom nešto hladnijih dana.

Na stranicama omiljenih high street brendova već otprilike možemo vidjeti ponudu kakva nas čeka, ali i koji bi se komadi u njoj mogli izdvojiti u masi - kako i biva svake sezone.

Gotovo pa ne prođe zima a da u Zarinoj ponudi ne pronađemo kaput, čizme, haljinu ili pulover koje odjednom ne žele svi u svom ormaru, a to se prošle godine dogodilo s kropanom sivom bundom od umjetnog krzna.

Instagram (@ziilayd) 

Instagram (@biancamauti) 

Instagram (@mademoisellesoph) 

Divne, mekane teksture i predimenzioniranog modela, ova Zarina kratka jaknica osvojila je žene diljem svijeta, a izgleda da je svoju popularnost zadržala i u ovoj godini.

Naime, Zara je u svoju ponudu vratila hit bundu, a da je toliko voljena pokazuje i činjenica da je u samo nekoliko dana rasprodana na web stranici. Ipak, čini se da će uskoro ponovno postati dostupna po cijeni od 89.95 eura. Osim sivog, u ponudi je i ecru bijeli model, a ne možemo se odlučiti koji nam je privlačniji. 

Zara 

Zara 

Zara 

Zara 

Zara 

Zara 

Zara 

Zara