Kyle Jenner zna kako nositi chic narukvicu: Trend je lansiran, krećemo u potragu za odlično nosivim komadom nakita

Narukvica koja se nosi na nadlaktici komad je s kojim nas oduševio Gucci u kolekciji za proljeće 2025.

B4859 / Avalon / Profimedia

Niz fotografija slavne Kylie Jenner je otkrio njezin outfit za odlazak na veliki pariški The BoF 500 party, koji se održao u sklopu Tjedna mode. Događaj je okupio brojna slavna imena, kao što su Jared Leto, Helena Christensen, J Balvin, Zac Posen, Phoebe Philo, Victoria Beckham, Glenn Martens, Wizkid, J Balvin, Damiano David, Greta Lee, Ayo Edebiri, Nara i Lucky Smith...

B4859 / Avalon / Profimedia 

U nekoliko dana boravka u Parizu Kylie je oduševila odličnim outfitima, s naglaskom na modele s potpisom modnih kuća Balmain i Schiaparelli, a za BoF veliki party je oduševila noseći Miu Miu mini haljinu bez naramenica. Haljina se ističe motivima cvijeća izvezenim od kristala na nježnoj podlozi, ali ono što je nemoguće ne primijetiti je must have komad nakita – narukvice. I to ne bilo kakve, već one koje se nose na nadlaktici, baš na tragu modela koje je nedavno predstavio Gucci. Ovaj tip narukvice ima dugu povijest koja seže u doba starog Egipta i Antike, a koja je trend doživjela kao dio hipi stila u sedamdesetima godinama.

TheRealSPW / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

B4859 / Avalon / Profimedia 

B4859 / Avalon / Profimedia 

Jenner je nosila ne jednu već dvije narukvice, jednu u formi remena s kopčom dok druga privlači pažnju kontrastnom kombinacijom zlata i sjajnih kamenčića, te potvrdila kako ovaj komad nakita ima stilsku moć.