Muška odijela za vjenčanje: Ovo su najveći trendovi za 2025.

Muški wedding look se sve više odmiče od tradicionalnog, no jedan favorit uvijek ostaje isti – elegantno odijelo.

Shutterstock

Planiranje vjenčanja je vrlo osobno iskustvo,a svaki par pažnju će posvetiti detaljima koji su njima važni. Za neke će to biti poseban fokus na raskošnu i elaboriranu dekoraciju, dok će drugi imati puno ležerniji pristup kada je dekoracija u pitanju, ali će imati posebne želje kada je glazba ili hrana u pitanju.

Bez obzira na ideju i stil iza vjenčanja, dvije stvari se uvijek nalaze na vrhu liste prioriteta – wedding look za nju i za njega.

Wedding look za njega

Iako ćemo uvijek više pažnje posvetiti ženskoj modi za vjenčanja, muška moda jednako je važan element zbog čega zaslužuje jednaku pažnju. Dani kada je jednostavno crno odijelo bilo jedina opcija su daleko iza nas! Svaka nova godina donosi ne samo nove trendove, već i sve raskošniji izbor i sve osobniji pristup zbog čega je budućim mladoženjama danas lakše no ikad prije pronaći savršeno odijelo koje odgovara njihovom osobnom stilu, a istovremeno se slaže s lookom njihovih partnerica i estetikom vjenčanja.

Koji će trendovi obilježiti mušku modu za vjenčanja u 2025. godini?

unsplash 

Trendi odijela za efektni wedding look u 2025.

Iz godine u godinu, muški wedding look se sve više odmiče od tradicionalnog, no jedan favorit uvijek ostaje isti – elegantno odijelo.

Kada govorimo o odijelima, wedding trendovi za 2025. godinu donose povratak klasične elegancije, ali i njezino ležernije i odvažnije izdanje. Elegantno crno odijelo s dodatkom prsluka ponovno će biti jedan od najpopularnijih izbora, a neki od mladoženja svoj osobni pečat dat će mu izborom modnih detalja poput kravate, rupčića i čarapa u boji ili uzorku. Za sve one koji klasičnom looku žele dati neočekivani pomak, sako od sjajnog materijala ili sa sjajnim detaljima bit će odlična opcija.

U posljednjih nekoliko godina, među najpopularnijim odijelima za vjenčanja istaknula su se trodijelna odijela koja spajaju sako, prsluk i hlače. Iznimka neće biti ni 2025. godina u kojoj će mnogi budući mladoženje odabrati trodijelno odijelo, a neki od najefektniji modela istaknut će se kombinacijom kontrastnih boja ili detalja. 2025. godina donosi i nastavak trenda odijela inspiriranih vintage modom. Raskošni materijali poput baršuna i satena, dvorenog kopčanje, povišena kragna i romantični detalji samo su neki od vintage elemenata koji krase nove modele odijela, a savršeno će se uklopiti u romantična vjenčanja.

Pregled ključnih trendova i nekoliko primjera savršenih odjela za muški wedding look s karakterom i šarmom u 2025. godini, donosimo u nastavku!

Klasična elegancija nikad ne izlazi iz mode

PR  Rosanna odijela

PR  Martin Arbanas

Domagoj Karačić  Royal Black

  Efektne kombinacije kontrastih boja

PR  The Uomo Suits

PR  Galileo
PR  Perrin

  Vintage romantika

PR  Martin Arbanas

PR  The Uomo Suits

 Hit boja: kraljevsko plava

PR  The Uomo Suits

PR  Galileo

PR  Rosanna odijela

Ukoliko planirate vlastito vjenčanje ili ste zaljubljenik u svijet vjenčanih svečanosti – Festival vjenčanja “Reci DA” u centru Family mall u Zagrebu je prava adresa za vas!

Preko 100 izlagača iz svijeta vjenčanja – modni saloni i dizajneri, zlatari, cvjećari i slastičari, catering kuće, fotografi, dekorateri, wedding oganizatori te ostali predstavnici za organiziranje svadbene svečanosti otkrit će najnovije vjenčane trendove, a uz to očekuju vas posebne pogodnosti te vrijedne nagrade, u centru Family Mall na adresi Škorpikova 11b u Zagrebu. Ulaz je slobodan.

Stoga ne propustite ove jeseni Festival vjenčanja “Reci DA” u centru Family mall u Zagrebu, 5. i 6. listopada!