Komadi od brušene kože ove jeseni su svuda oko nas: Donosimo 15 divnih modela iz Zare - od čizmi, do blazera i torbi

Jedan od većih trendova sezone svakako je vibe brušene kože.

Zara

Prateći kolekcije za ovu jesen i zimu, ne možemo ne primijetiti naglasak na komadima od brušene kože. Nije ni čudno nakon što već mjesecima svjedočimo povratku boho stila s kojime u paketu dolazi i antilop, resice i kaubojski moment.

Boemska vibra već je započela svoj put i u ljetnim mjesecima, a ne moramo ni naglašavati modni debi Chemene Kamali za Chloé u ožujku ove godine kojom je za sezonu jesen/zima zaronila u opuštenu, ženstvenu, romantičnu, boho nosivu modu koju sada viđamo svuda oko nas.

'Suede Fall' je pojam koji će sigurno obilježiti jesensku sezonu, a u brušenoj koži nosimo sve od čizmi, blazera, jaknica, suknji, košulja, do torbica i modnih dodataka.

Poznata je po svom elegantnom touchu koji daje odjeći, a i cozy vibeu koji je idealan za hladnu sezonu. Čini se da je već sada kožna jakna, klasičan i često odabir za prijelazno razdoblje, pala u drugi plan pored jakne od smeđe, brušene kože, a izgleda i da će tako zamijenjene postati i čizme od glatke kože.

Omiljeni high street brendovi već su se opskrbili komadima od brušene kože, a mi vam donosimo njih 15 iz Zare koji će sigurno biti nošeni ove sezone. 

Zara 

Zara 

Zara 

Zara 

Zara 

Zara 

Zara 

Zara 

Zara 

Zara 

Zara 

Zara 

Zara 

Zara 

Zara