Jacob Elordi u pustinjskoj avanturi: Slavni glumac u odličnom grandpacore izdanju u kampanji modne kuće Bottega Veneta

On je ambasador brenda i zaštitno lice kampanje 'Going Places' kojom se ukazuje na ljepotu putovanja pod ruku s vrhunskim torbama.

Bottega Veneta

Ako volite stil Jacoba Elordija nemoguće je preskočiti činjenicu kako je dio njegove modne osobnosti i estetika modne kuće Bottega Veneta, što je lijepi Jacob potvrdio i za vrijeme nedavnog odmora u Italiji. Jacob Elordi imenovan je ambasadorom Bottega Veneta u svibnju ove godine i od tada se s uzbuđenjem prati njihov odnos, a koji je upravo dobio i novu dimenziju, jer se Jacob pridružio Botteginoj novoj kampanji Going Places, a koju potpisuje američki fotograf Alec Soth.

Bottega Veneta 


Kampanja je snimljena u pustinji (da, da ista ona u kojoj je snimana i kampanja za jesen 2024.) u Utahu i Nevadi, a fotografije otkrivaju Elordija u pokretu kroz fantastično prirodno okruženje.

Bottega Veneta 

Bottega Veneta 


Ovom kampanjom se ističe važnost pokreta i putovanja, i to pod rukom s vrhunskim kožnim komadima prestižne modne kuće. Ovdje nije riječ samo o estetici, jer kolekcija je potvrda smjera kuće Bottega Veneta koja od svog osnutka 1966., slavi ljepotu kožne galanterije. Ovosezonska ponuda uključuje novo izdanje torbe Andiamo od platna i kože, izlizani smeđi Weekender i remen s kopčom inspiriran zmijom.

Bottega Veneta 

Bottega Veneta 


Možda i najzanimljiviji detalj stila slavnog Jacoba Elordija je njegova strast prema torbama, jer dobro je poznato kako je on vlasnik impresivne kolekcija torbi, te ujedno onaj koji je primjer kako luksuzne torbe uklopiti u često dad/grandpacore, ležerni stil, što je potvrdio i odlaskom iz Italije na venecijanskom aerodromu u društvu djevojke Olivie Jade.

Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia