Katie Holmes nosi suknju sezone: Povratnički model i vintage uzorak očito su pon pogodak za nadolazeće mjesece

Ljubitelji kariranog sada dolaze na svoje.

Christopher Peterson / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Plisirane suknje doista se vraćaju kao trend ove jeseni, a to je sada potvrdila i Katie Holmes koja uvijek na savršen način u svoju jednostavnu, svakodnevnu modu uvrsti i poneki trenutno moderan dodatak.

Već neko vrijeme znamo da ćemo ove hladne sezone sve više viđati midi suknje, a uz kožne, traper, slip ili pamučne modele, nećemo zaobići ni one plisirane, i to čini se ponajviše u kariranom uzorku.

Christopher Peterson / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Tako je Katie u svom izdanju utjelovila savršenu Miu Miu djevojku u njihovoj midi, širokoj suknji do koljena koju je kombinirala s klasičnim puloverom od kašmira by Falconeri. Čini se da je to moda jeseni, kombinacija jednostavnog i ponešto hrabrog - u ovom slučaju pletiva u neutralnoj nijansi i prilično običnog kroja te itekako upečatljive suknje koju, moramo priznati, nije uvijek lako upariti. A i na kraju dana - ne pristaje svakome.

Znamo da Katie voli nositi velike torbe, što je još jedan od ovojesenskih povratničkih trendova, a ona je birala bijeli model brenda Bevza. Iako smo mi već otvorili sezonu omiljenih čizmi, glumica je još uvijek u moodu balerinki, a ove su jednog od njezinih najomiljenijih brendova cipela Yuni Buffa.

Christopher Peterson / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Odabirom da trendu plisiranih suknji da svoj pečat odobravanja, Katie Holmes se pridružila sada već širokom društvu. Osim prvih redova revije Miu Miu za proljeće/ljeto 2025., gdje je kariranih suknji bilo u izobilju, i druge su slavne žene prigrlile trend. Prošlog je vikenda Sabrina Carpenter uparila kariranu plisiranu suknju s crnim topom, što je bilo mnogo drugačije od njezinih uobičajenih odabira.

JosiahW / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

U međuvremenu, karirano nosi i Taylor Swift, kako na dodjeli nagrada, tako i na utakmici svog dečka Travisa Kelcea. 

/ INSTAR Images / Profimedia  Taylor Swift

William Purnell/Icon Sportswire / Newscom / Profimedia 

Čini se da smo ove jeseni dobili mnogo povratničkih trendova. Vidjet ćemo koji će se od njih zadržati.