Trenutni bestselleri iz Zare koji će se sigurno brzo rasprodati: Ovih 15 divnih komada obožavat će se na jesen i zimu

Kombinacija klasike i trenda.

Zara

Prema trendovima koji trenutno vladaju svijetom mode, možemo predvidjeti što ćemo nositi u nadolazećim jesenskim i zimskim mjesecima. Već i po Instagram profilima it djevojaka možemo vidjeti kakvi komadi su najpoželjniji, od materijala, do modela i boja.

Sve modne trendove, nakon što siđu s modnih pista, možemo pronaći u ponudi omiljenih high street brendova, a u brzini preuzimanja i serviranja dostupnijih verzija od onih dizajnerskih - definitivno prednjači Zara.

U svojoj kolekciju za hladnu sezonu nudi savršenu kombinaciju vječne klasike i trendi komada koji će obilježiti hladne dane. Naravno, tu je burgundy boja koja se pojavljuje u obliku čizmi, torbi, pulovera, suknji, a svjedočimo i vrlo bogatoj ponudi bundi koje ove sezone doživljavaju svoj povratak. 

Hladne nijanse dominiraju asortimanom, a možemo pretpostaviti koji će komadi vrlo brzo nestati iz ponude. U nastavku vam izdvajamo njih 15 koji se trenutno nalaze u kategoriji 'najprodavanije', kao, očito, neki od trenutno omiljenih komada za jesen i zimu 2024. 

Zara 

Zara 

Zara 

Zara 

Zara 

Zara 

Zara 

Zara 

Zara 

Zara 

Zara 

Zara 

Zara 

Zara 

Zara