STILSKI ZAOKRET KATY PERRY PREMA TIHOM LUKSUZU: Otkačene kombinacije u posljednje vrijeme mijenja elegantnijim komadima

Među posljednjim zvijezdama koje su prihvatile estetiku tihog luksuza našla se pjevačica Katy Perry

Profimedia

Kako godina odmiče, sve je jasnije da je tihi luksuz, estetika koja je bila iznimno popularna tijekom mjeseca mode, jedan od najvećih trendova 2023.

Najnovija zvijezda koja je prihvatila ovaj pogled na minimalizam je Katy Perry, koju u posljednje vrijeme viđamo u elegantnijim kombinacijama, što je značajan odmak od njezinog otkačenog stila.

Pjevačica je nedavno na Manhattanu izgledala kao utjelovljenje skromne sofisticiranosti u krem kaputu ​​s remenom, crnoj pletenoj midi haljini i elegantnim crnim kožnim natikačama s kopčama brenda By Far. Perry je zaokružila izgled ultimativnim luksuznim dodacima - elegantnim parom crnih mačkastih sunčanih naočala, kao i crnom kožnom torbom brenda The Row. Možda svjedočimo početku nove modne ere za Katy Perry.

Profimedia 

Podsjetimo, na revijama za jesen/zimu 2023. brendovi kao što su Bottega Veneta, Alexander McQueen, Ferragamo, Khaite i The Row predstavili su profinjene kolekcije koje su se činile kao hrabar pomak od odvažnih stilova s izrezima koji su dominirali našim feedovima proteklih godinu dana. Poznate ljubiteljice estetike tihog luksuza su Jennifer Lawrence, Kendall Jenner i Zoë Kravitz, između ostalih.