KOLEKCIJA KOJA VELIČA ŽENSKU LJEPOTU: Čarobne vjenčanice s potpisom Elieja Saaba za jesen 2023.

Zavirite u modnu kolekciju maga vjenčane mode inspiriranu antikom

Elie Saab F2023

U svijetu visoke mode posebno mjesto imaju kolekcije vjenčanica modnog maga Elie Saaba. Njegov je modni potpis prepoznatljiv po ultra ženstvenim haljinama, modi koja veliča ljepotu žene, a koja izvire upravo iz vjenčane mode.

Elie Saab F2023 

Elie Saab F2023 

Poznata je i njegova rečenica “Volim ženstvenu eleganciju, a ne ekstravaganciju" a upravo se taj doživljaj može osjetiti u bridal kolekciji za jesen 2023. godine. Kolekcije je predstavljena pod nazivom "An Echo of Polyhymnia" i već na prvi pogled osjeća se antička ljepota.

Elie Saab F2023 

Elie Saab F2023 

Ovom kolekcijom Elie Saab poziva na uživanje u vjenčanicama koje su oblikovane na postulatima pročišćene estetike i ženstvenih proporcija, izrađene od vrhunskih tkanina, urešene ručno vezenim detaljima kao što su motivi lišća lovora, pjenasto izrađene čipke i kristala, raskošnih nabora i pletenica koje podsjećaju na grčke stupove... Petnaest modela vjenčanica primjer su visoke estetike, simetrije i sklada, stila koji izaziva modno divljenje. Kolekcija je predstavljena i uz neizostavne velove, detalj koji savršeno zaokružuje i ovu modnu priču velikog Elie Saaba

Elie Saab F2023 

Elie Saab F2023 

Elie Saab F2023 

Elie Saab F2023