OSKAROVKA JENNIFER LAWRENCE U LONGINES KAMPANJI: Sat DolceVita je jedan od najprodavanijih Longines proizvoda

Glumica je ambasadorica švicarske marke Longines od jeseni 2022. godine

Profimedia

Švicarski proizvođač satova Longines predstavio je novu kampanju za liniju satova DolceVita u kojoj je zaštitno lice oskarovka Jennifer Lawrence. U video reklami Jennifer Lawrence dijeli razmišljanja o tome što znači elegancija, ističući važnost bezvremenske vrijednosti kako kolekcije tako i brenda koji se često opisuje kao onaj koji pruža dostupni luksuz.

Profimedia 


Jennifer Lawrence postala je ambasadorica marke Longines u studenom 2022. godine. “Jennifer ima sposobnost prožeti svaki lik kojeg glumi realnošću i autentičnošću, a izvan ekrana to se pretvara u eleganciju koja je prirodna i srodna,” povodom suradnje izjavio je Matthias Breschan, izvršni direktor od Longinesae.

Longines 

Kolekcija DolceVita oduvijek je bila sinonim za suvremenu eleganciju i sofisticiranost, utjelovljujući Longinesovu ostavštinu preciznosti i inovativnosti, ona koja je kreirana za oba spola a privlači velikom rasponom boja modela.

Profimedia 

Longines 

Od svog nastanka 1997. godine, Longines DolceVita je oda talijanskom slatkom životu. Svojim elegantnim pravokutnim oblikom i staklom od safirnog kristala otpornim na ogrebotine, DolceVita je jedan od najprodavanijih Longines proizvoda, omiljen kod žena koje cijene stil i funkcionalnost.

Jennifer Lawrence x Longines DolceVita  YouTube