MET GALA RED CARPET: Što se odjenulo u čast modnom velikanu Karlu Lagerfeldu?

Predstavljamo najzanimljivije modne lookove sa sinoćnjeg mega modnog događaja koji se često opisuje i kao modni Super Bowl

Profimedia Rihanna and A$AP Rocky

Ovogodišnji Met Gala spektakl okupio je brojna imena celebrity svijeta koji su na raznovrsne načine odali počast impresivnoj ostavštini Karla Lagerfelda, čiji su lik i djelo bili i tema ovogodišnjeg eventa koji je i nosio naziv "Karl Lagerfeld: A Line of Beauty".

Profimedia  Lila Moss i Kate Moss

Profimedia  Dua Lipa

Profimedia  Penélope Cruz

Profimedia  Kim Kardashian

Profimedia  Marion Cotillard

Profimedia  Anne Hathaway

Tema je bila dovoljno jednostavna i jasna a opet dovoljno izazovna i prema viđenom elemenata koji opisuju Karla Lagerfelda nije nedostajalo, nosili su se sakoi, kravate, bijele košulje, biseri (Kim Kardashian u Schiaparelli, Lizzo u Chanelu), motiv cvijeta kamelije (Olivia Rodrigo u Thomu Browneu, Cardi B u balskoj haljini, Rihanna u Valentino haljini), tvid tvida (Dua Lipa u Chanel vjenčanom looku koji je dizajnirao Lagerfeld koji je izvorno nosila Claudia Schiffer 1992., Billie Eilish u Simone Rocha), mašne, uglavnom crno bijele kombinacije i modeli koji podsjećaju na neke od nezaboravnih kolekcija velikog dizajnera poput Chanel couture haljine Nicole Kidman koju je Lagerfeld dizajnirao za nju još 2004. godine, kada je glumila u reklami za Chanel br. 5 koju je režirao Baz Luhrmann, te Penelope Cruz u looku s kapuljačom iz 1998. godine.
Profimedia  Nicole Kidman

Ali to nije sve! Jared Leto je savršeno zaokružio temu odjeven u slavnu mačku Karla Lagrefelda, Choupette!

Profimedia  Jared Leto kao Choupette

Profimedia  Jared Leto kao Choupette

Profimedia  Pedro Pascal

Profimedia  Kylie Jenner

Profimedia  Salma Hayek

Profimedia  Priyanka Chopra Jonas i Nick Jonas

Profimedia  Stella McCartney

Najupečatljiviji trenutak večeri bio je dolazak Rihanne i A$AP Rockyja, impresivni bijeli Valentino look s cvjetnim ogrtačem za nju i Gucci look u kombinaciji s crnim blejzerom, kiltom i blještavim trapericama za njega! Ne čudi što su proglašeni i najparom eventa.

Profimedia  Rihanna and A$AP Rocky

Profimedia  A$AP Rocky


U svakom slučaju slike govore više od riječi, zato zavirite u našu galeriju!

Profimedia Met Gala 2023