GISELE X JIMMY CHOO KAMPANJA ZA LJETO 2023.: Supermodel utjelovila glamurozan i odvažan duh brenda

Kampanja je snimljena u Miamiju te privlači fotografija prožetim suncem i atmosferom ljeta

Jimmy Choo

Pogled na ljeto još je zanimljiviji ako zavirite u najnoviju kampanju slavnog Jimmyja Chooa, nedavno snimljenu u Miamiju. Osim atraktivnih modela torbica i obuće posebnu pažnju privlači super model Gisele Bündchen. Brazilski supermodel glavna je atrakcija ljetne kampanje prestižnog brenda a namjera dizajnera je bila fotografijama ukazati na glamurozan i odvažan duh brenda a u tome se očito u potpunosti uspjelo jer već na prvi pogled osim u lijepoj Gisele uživa se u doživljaju sunca i ljeta.

Jimmy Choo 

Jimmy Choo 

Jimmy Choo 

"Gisele utjelovljuje glamurozan, samouvjeren i odvažan duh Jimmy Chooa", stoji u priopćenju ove modne kuće. "Utjelovljenje moderne božice, ona izaziva punu pozornost na pozadini okupanoj suncem, njezin pogled i prisutnost zadivljuju i samouvjereni."

Jimmy Choo 

Jimmy Choo 

Jimmy Choo 

Kampanja prikazuje Bündchen u najrazličitijim situacijama, uključujući izležavanje na stolici za bazen, poziranje u pustinji i druženje uz plažu. Podijelila je nekoliko fotografija na vlastitom Instagramu uz natpis "Tko je spreman za ljeto?!" .

Jimmy Choo 

Jimmy Choo 

Kampanju potpisuje fotograf Carlijn Jacons koji je dugogodišnji suradnik Jimmy Choo tima, koji je uhvatio savršenu dozu “opojne energije ljetne romantike" te savršeno istaknuo atraktivne komade.