NAKIT ZA MODERNE ROMANTIČARE: Gucci je predstavio atraktivnu kolekciju nakita od zlata i dragog kamenja

Savršeno nosivi komadi zamišljeni su da se kombiniraju u različitim kombinacijama koje su odraz osobne definicije osjećaja i estetike

Gucci

Ako volite nakit s pričom odlične novosti dolaze iz Guccija koji predstavlja novu kampanju posvećenu fine jewelry kolekciji Gucci Link to Love a koja je rezultat promišljanja o estetici moderne romantike i novim simbolima ljubavi. U ovoj priči to su savršeno nosivi komadi zamišljeni da se nose u različitim kombinacijama prstenja i narukvica različitih širina, kamenčića i nijansi bijelog, žutog i ružičastog zlata. 

Gucci 

Kolekcija Gucci Link to Love u novoj kampanji koja odražava suvremeni duh dizajna finog nakita. Svaki je komad definiran osmerokutnim oblikom koji simbolizira broj osam i beskonačnost i može se upariti na bezbroj načina, sve za stvaranje jedinstvenih kombinacija. 

Gucci 

Gucci 

Dio kolekcije, uz prstenje (koje privlači osmerokutnim oblikom te kombinacijom dragog kamenja) i narukvice, su i ogrlice i naušnice a svaki komad nosi dozu individulanosti i to se ističe kako zanimljivom završnom obradom tako i igrom npr. dijamanata i zelenih turmalina. Počasno mjesto kolekcije je zauzeo novi model lančića od karika te prstenje i naušnice istog stila.

Gucci 

Gucci Link to Love kampanju su snimili Ezra Petronio & Lana Petrusevych a portrete potpisuje Liv Liberg.

Gucci Link to Love: A New Campaign  YouTube