IDEMO U LOS ANGELES: Chanel oduševio predstavljenom cruise kolekcijom ali i atmosferom

Palme, zalazak sunca iznad oceana, blještavilo prošlih desetljeća, inspiracija LA lifestyleom... sve je to bilo moguće doživjeti na reviji održanoj na prostoru legendarnog filmskog studija Paramount

Chanel

Za one čije modno sjećanje seže šesnaest godina unazad prisjetit će se Chanelove cruise modne revije također održane u LA-u kada su modeli na pistu (doslovno avio pistu u Santa Monici) izlazili kroz vrata privatnog mlažnjaka. Bila je to jedna od revija za pamćenje ali ovogodišnja revija kojom se predstavila cruise kolekcija za 2024., bila je i više nego za pamćenje.

Chanel 

Osim što je čitav događaj bio izuzetno atraktivno komuniciran, i što su ga podržale zvijezde poput Margot Robbie, Kristen Stewart, Riley Keough, Issa Rae i Marion Cotillard, važan dio mozaika odlične večeri bilo je i otvorenje najvećeg Chanelovog butika u SAD-u na Rodeo Driveu prošlog tjedna.

Profimedia  Margot Robbie

Profimedia  Milla Jovovich

Profimedia  Kristen Stewart

Sve kako bi se na najbolji način istaknula veza Chanela i Hollywooda, a sama revija komunicirana kao “One Night Only" događaj zaokružila je tu vezu, ali ne na način kako bi možda očekivali na prvu uz crveni tepih i filmske vizure, već autentičnim Los Angelosom - na sportskom terenu.

Chanel 

Komunikacija, kampanja, revija – sve je podsjetilo na slavna vremena Jane Fonde,i Cindy Crawford, zlatna vremena aerobika ali i svakodnevice ovog grada. Cruise kolekcija za 2024. predstavila je savršeni miks – šareno i elegantno prožeto glamurom
20-ih i 30-ih ali i impresivnih 70-ih i 80-ih.

Chanel 

Chanel 

Chanel 

Chanel 

Chanel 

Chanel 

Chanel 

Između odavanja počasti glamuru velikih filmskih zvijezda i evociranja svijeta zabave s aerobik, sport i rolanje, između sna na jednoj ruci i onoga što želite obući na drugo, sve je pitanje ravnoteže”, izjavila je Chanelova Virginie Viard.

Chanel  Virginie Viard


Mini kratke hlače i kombinezoni prekriveni kamenčićima, izvezeni poprsje i male majice bez rukava, odijela inspirirana 60-ima, kućni ogrtači i ležerne pidžame, cipele u stilu 30-ih i njihove disko varijacije, crêpe de chine, frotir, kupaći kostimi, topovi na preklop, grijači za noge i večernje haljine - sve je dio kolektivnog sjećanja koje je u odličnoj paleti boja i vrhunskoj prezentaciji ispričao Chanel.

Chanel 

Chanel 

Chanel 

Chanel 

Chanel 

Chanel 

Chanel 

Chanel 

Chanel 

Chanel 

Chanel 

Chanel 

Chanel 


Blistava energija kolekcije prožela je tkanine, vez i printove. Dominirali su motivi, od geometrijskih do figurativnih: zlatni kvadrati, crni i zlatni chevroni, disko kugle, milkshake i koturaljke u duhu Kar Lagerfelda, doživljaj palmi i zalasci sunca nad Tihim oceanom, sve se to dogodilo na savršenom crnom Chanelovom igralištu.
Ideja je ponuditi dašak svježeg zraka, putovanje, vedru i sretnu fantaziju” zaključuje Virginie.

Chanel CHANEL Cruise kolekcija 2024 Los Angeles