IT DETALJI ZA LJETNU SEZONU: Jednostavna formula za uvijek chic outfit

Mi znamo koji su to modni dodaci koji će obilježiti ljeto pred nama

Ante Odak

U modni svijet i naše ormare, ljetna sezona unijet će raskoš modnih trendova koji će osvježiti našu garderobu, raskošnu paletu boja i uzoraka koji će unijeti zaigranost u svaki ljetni look i efektne detalje koji će svakoj odjevnoj kombinaciji dati zanimljiv izgled. Među ljetnim modnim favoritima istaknut će se nekoliko ključnih odjevnih komada u kojima ćemo tražiti spoj laganih materijala, prozračnih silueta i jednostavnosti koja toliko dobro pristaje vrućim ljetnim danima. I dok ćemo u omiljenim odjevnim komadima za ljetnu sezonu tražiti dozu jednostavnosti, u modnim dodacima tražit ćemo upravo suprotno!

Modni dodaci koji će obilježiti ljetnu sezonu

Bez obzira na sezonu u kojoj se nalazimo i trendove koje donosi, modni dodaci su onaj dio modnog svijeta i naših ormara u kojem smo uvijek spremni na odvažnost i igru. U potrazi za savršenim modnim dodacima, tražit ćemo modele koji se ističu upečatljivim detaljima, jarkim i pastelnim bojama, vibrantnim uzorcima i neočekivanima pomacima u dizajnu. Čak i kada ćemo birati modele koji su u svojoj suštini vrlo klasični, modni dodaci efektnog izgleda oni su koji će nas osvojiti na prvi pogled.

Tajna iza efektnih modnih dodataka je moć da svaku, čak i najjednostavniju i najležerniju odjevnu kombinaciju učiniti boljom, zanimljivijom i efektnijom.

Ante Odak 

Jednostavna formula za chic look

Savršene odjevne kombinacije ovog će ljeta biti one koje krase jednostavnost i udobnost, a koje istovremeno ostavljaju dojam sređenosti do posljednjeg detalja. Upravo ćemo u tim posljednjim detaljima koje ćemo dodati svojim ljetnim odjevnim kombinacijama otkriti jednostavnu formulu uz koju ćemo, uz minimalno uloženog vremena i truda, uvijek izgledati jako chic.

Modnu inspiraciju za uvijek chic izgled pronašli smo u ormarima popularnih modnih trendseterica. Jedan pogled na neke od najboljih street style kombinacija otkrio nam je tako jednostavnu, a tako dobru kombinaciju modnih dodataka koja odlično pristaje svakom stilu i svakoj odjevnoj kombinaciji trendi pomak i chic izgled.

Kombinacijasvilene marame i zlatnog nakitaformula je uz koju ćemo uvijek izgledati jako chic!

Ante Odak 

Najljepše svilene marame svake sezone

Svilene marame jedan su od modnih dodataka koji odlično pristaje svakoj sezoni, ali svoje najraskošnije lice otkriva upravo u ljetnom ormaru. Najljepše svilene marame koje savršenu prenose zaigranost i vedrinu ljetne sezone pronaći ćemo u kolekciji bečkog brenda FREYWILLE.

Stoljećima prije nego je FREYWILLE kreirao svoje prepoznatljive svilene marame inspirirane umjetničkim djelima, Ludwig Van Beethoven je svojim odjevnim kombinacijama dodao svilenu maramu kako bi svojim uglađenim izgledom impresionirao i osvojio austrijsku glazbenicu Therese Malfatti. Dotad najčešće korištena kao dio uniforme vojnika, svilena marama postala je statement modni dodatak. Kroz modna razdoblja koja su uslijedila, svilena marama je prošla različite transformacije. Za vrijeme kraljice Viktorije postala je modni dodatak plemstva i simbol luksuza, a u 20. stoljeću svoje je mjesto pronašla u kolekcijama luksuznih modnih kuća. Iako još uvijek nosi prizvuk luksuza i elegancije, u posljednjih nekoliko godina otkrili smo svestranost i moć transformacije svilene marame u njezinom punom sjaju. Upravo je to razlog zbog kojeg ju danas možemo zamisliti unutar svakog ormara i svakog outfita.

Kao efektni modni dodatak, ali i kao izraz našeg osobnog modnog stila, estetike i karaktera, FREYWILLE svilene marame ističu se kao izbor s kojim ne možemo pogriješiti. Od nježnih pastelnih tonova koji krase romantičan uzorak leptirovih krila u kolekciji Hommage à Alphonse Mucha preko vibrantnih boja koje se spajaju s geometrijskim oblicima u modelima inspiriranim djelima Hundertwassera do raskošnih kombinacija boja inspiriranih Van Goghom i Monetom, FREYWILLE svilene marame su modni dodatak koji će u svaku odjevnu kombinaciju učiniti boljom, zanimljivijom i efektnijom.

Ante Odak 

Kako nositi svilene marame ovog ljeta?

Svilene marame nosit ćemo na nekoliko različitih načina – u kosi i na torbi, oko vrata i ruke. Bez obzira koji način odabrali, svilene marame će svakoj ljetnoj kombinaciji dati chic predznak – bilo da se radi o poslovnom looku s naglaskom na klasične modele ili ležernom outfitu za uživanje na plaži. Ako želimo dodatno naglasiti eleganciju i efektan izgled svilene marame, spojit ćemo ih sa zlatnim nakitom. Upravo ćemo u spoju FREYWILLE svilenih maramaiFREYWILLE zlatnog nakita iz ekskluzivne 18kt gold&diamonds edicijepronaći jednostavnu formulu za chic ljetni look.

Osim što se ističe nevjerojatnim umijećem izrade nakita iza fine obrade i formiranja jedinstvenih 18 karatnih zlatnih okvira na koje se polaže umjetnički oslikan emajl izrađen autentičnom FREYWILLE tehnikom emajliranja, svaki od komada iz FREYWILLE ekskluzivne 18kt gold&diamonds edicije kreiran je za nošenje zbog čega se savršeno nadopunjuje s FREYWILLE svilenim marama. Poigrajte se različitim uzorcima i bojama iz različitih FREYWILLE kolekcija ili uskladite svoje komade nakita i svoju maramu i stvorite harmoničnu modnu priču inspiriranu najvećim umjetnicima.

FREYWILLE svilene marame i FREYWILLE zlatni nakit iz 18kt gold&diamonds edicije možete razgledati i isprobati isključivo u ekskluzivnim FREYWILLE buticima, a među kojima je i FREYWILLE butik u Zagrebu, Preradovićeva 2, a za više informacija istražite i FREYWILLE online butik na freywille.com ili posjetite Facebook stranicu FREYWILLE.

Kako ih nositi? Nekoliko inspirativnih ideja donosimo u nastavku!

Marama u kosi + prstenje i nizovi narukvica

Ante Odak 

FREYWILLE 

FREYWILLE Hommage à Hundertwasser svilena marama, FREYWILLE 18kt&diamonds Hommage à Hundertwasser Imperial prsten, FREYWILLE Hommage à Hundertwasser Imperial narukvica

Marama oko ruke + ogrlica s privjeskom

Ante Odak 

FREYWILLE 

FREYWILLE Hommage à Claude Monet svilena marama, FREYWILLE 18kt&diamonds Hommage à Claude Monet Orangerie privjesak

Marama oko vrata + naušnice i prstenje

Ante Odak 

FREYWILLE 

FREYWILLE 18kt&diamonds Hommage à Vincent van Gogh svilena marama, FREYWILLE 18kt&diamonds Hommage à Vincent van Gogh Éternité naušnice, FREYWILLE 18kt&diamonds Hommage à Vincent van Gogh Éternité prstenje

*Sadržaj nastao u suradnji s brendom FREYWILLE.