5 LJETNIH TRENDOVA KOJE OBOŽAVAJU SLAVNE TRENDSETERICE: Od tuba haljina do trendi tenisica, one to nose tako dobro

Ljeto je savršeno doba za modne igre

Profimedia

Ljeto je pred vratima, što znači da je vrijeme da počnete skidati prašinu sa svojih najboljih kupaćih kostima i sandala! Naravno, prijelaz iz proljeća u ljeto nije najteži izazov, ali prijelaz zahtijeva dodatno razmišljanje. Vrijeme je uživanje u ljetnim modnim trendovima, a ako vam nedostaje inspiracije što i kako nositi pogledajte kako to rade Rihanne, Gigi Hadid, J.Lo, Hailey Bieber... Bilo da se radi o trendi tuba modelu topova ali i haljina, odabiru modela torbi koji podsjećaju što je i kako se nosi tihi luksuz, one to nose prožeto osobnošću, te podsjećaju da je ljeto stvoreno za izlazak iz klasičnih modnih formata.

Tuba haljine i topovi

Profimedia 

Profimedia 

I ovaj je trend kako su se 90-e vratile na modnu scenu. Kako ih nositi podsjećaju Hailey Bieber i Emily Ratajkowski, koje se prije svega oslanjaju na čistu, minimalnu estetiku. Djeluje iznenađujuće moderno u kombinaciji s cipelama naglašenog vrha te trendi torbicama.

Majice s printom

Profimedia 

Profimedia 

Komad odjeće koji i bez riječi može jednostavno poslati poruku svima oko vas su majice s printom, grafičkim motivima. najnoviji su komad koji ima trenutak ovog ljeta. Baš u takvim komadima nedavno su prošetale Kim Kardashian, Rihanna i Cardi B te pokazale kako se ovaj komad dobro nosi uz traperice te midi i maksi suknje.

Upečatljivi badići

Profimedia 

Sudeći prema onome što su ove sezone pokazale Kendall i Kylie Jenner, nose se minimalistički kupaći kostimi jarkih boja i motiva. Nezaobilazni detalji za odlazak na plažu su pletene košara torbe, sandale i šeširi.

Maksi suknje

Profimedia 

Profimedia 

Možda ste ljeti skloniji nositi mini suknje ali dovoljno je pogledati zvijezde poput Katie Holmes, Jennifer Lopez i Taylor Swift te zavoljeti ideju ljeta i maksi suknji ali i maksi haljine (baš poput J.Lo), jer ovog ljeta u trendu je boho chic.

Jedne i jedine - Adidas Samba

Profimedia 

Profimedia 

Ove godine nema trendi djevojke koja nije prošetala Adidas Samba model tenisica. Obožavaju ih i Kaia Gerber, Gigi Hadid i Sienna Miller koje ih nose u raznim kako dnevnim tako i večernjim kombinacijama.