MODNA KUĆA CELINE PREDSTAVILA KAMPANJU ZA JESEN/ZIMU: Oduševite se kožnim hlačama, blejzerima, šljokicama, čizmama...

Zaštitno lice kampanje je Kaia Gerber a najbolji uvod u modnu sezonu je video snimljen u Los Angelesu

Celine

Celine je nedavno predstavio novu kolekciju za zimu 2023, nazvanu "CELINE at the Wiltern", popraćenu kampanjom u kojoj gje zaštitino lice ambasadorica brenda Kaia Gerber. Kampanju je u Los Angelesu snimio kreativni direktor brenda, Hedi Slimane a atraktivna Kaia Gerber nosi bezvremenske komade iz kolekcije.

A kampanja je upravo dobila i odličan nastavak, ili možda bolje rečeno uvod – vizualni doživljaj zajedničke modne revije muške i ženske linije upriličene u Los Angelesu u prosincu 2022., u instituciju The Wiltern, slavnom domu glazbenih izvođača kao što su James Brown, Prince, Amy Winehouse, Lou Reed, B.B. King, Blur, Rolling Stones i brojnih drugih. Ova je institucija prvotno dizajnirana kao mjesto za izvođenje vodvilja ali je rad započela kao Warner Brothers kazalište. I dan danas oduševljava art deco estetikom te je do danas doživjela nekoliko transformacija.

Celine 

Celine 

Celine 

Celine 

Pod nazivom “CELINE 17 - AGE OF INDIENESS” Hedi Slimane ovom je revijom rock estetiku nadogradio u indee stilu iz 90-ih i ranih 2000-ih, a doživljaj je bio jedinstven zahvaljujući i nastupima Iggyja Popa, The Stroke, Interpola i The Killsa.

Doživljaj revije za sada je dostupan (samo) kroz odličan video uradak kroz koji je vidljivo da će Celine potpis modne jeseni i zime pred nama biti protkan uskim kožnim hlačama, blejzerima, kaputima, šljokicama, atraktivnim čizmama, torbama te odličnim spojem luksuza i rocka.

Zaustvite se na trenutak i uronite u Celine svijet:

CELINE 17 THE WILTERN WOMEN WINTER 23 SHOW  YouTube