GIGI HADID TAKO DOBRO NOSI MALU CRNU HALJINU: Inspirirajte se outfitom koji je slavni model zaokružila trendom sezone

Odjevena od glave do pete u Miu Miu slavna Gigi je pokazala kako se nose trendovi sezone koje obožavaju it djevojke

Profimedia

Stil koji se krije iza kratice LBD jedan je od onih čije bi elemente svaka žena trebala imati u svom ormaru. Radi se o Little Black Dress stilu u kojem je zvijezda upravo mala crna haljina.

I dok smo nedavno svjedočili čarobnim interpretacijama ovog stila na čarobnoj reviji Dolce & Gabbana Alta Moda za primjetiti je kako su brojne celebrity modne influencerice ovog ljeta u svoje outfite uvrstile upravo malu crnu haljinicu.

Profimedia 

Profimedia 

A pogled vrijedan pažnje je i onaj na Gigi Hadid koja je za event tjedna u Malibuu, Miu Miu Summer Club Beach Party, koji je okupio brojne celebrity zvijezde, a održaa se na atraktivnom Malibu Pieru, privukla pozornost zahvaljujući modnoj kombinaciju s naglaskom na samo jedan brend. Njezin je izbor naravno pao na Miu Miu što i ne čudi ukoliko se prisjetite da je upravo Gigi zaštitno lice odlične Miu Miu kampanje za nove modele torbica Wander i Arcadie. 

Profimedia 

Gigi je crnu slip haljinu midi dužine zaokružila neodoljivim trendom ove sezone - crnim mokasinama u kombinaciji s bijelim čarapama te naravno torbicom Arcadie, ovaj put u bijeloj boji.