EMILY RATAJKOWSKI I DUA LIPA PROŠETALE TREND KOJI ĆE VLADATI JESENSKOM MODOM: Žarka najava mode u mjesecima pred nama

Crvena je svoje mjesto našla u kolekcijama za jesen/zimu 2023. brendova kao što su Ferragamo, Fendi, Gucci, Bottega Veneta, Prada i The Row.

Profimedia

I dok je neki dan Gigi Hadid oduševila izdanjem u maloj crnoj haljini trenutno je modna pažnja usmjerena na haljine crvene boje i to zahvaljujući dvjema it djevojkama - Emily Ratajkowski i Dua Lipa, koje su svaka u svom stilu pokazale kako je crvena u modnom come backu.

Emily Ratajkowski je u crvenoj haljini viđena za vrijeme šetnje pasa ulicama New Yorka, a maksi haljinu brenda Boutons (model Marcia) uskladila je s New Balance tenisicama i crnom Miu Miu Wander torbicom.

Profimedia 

Profimedia 

Profimedia 

Profimedia 

Haljina je dostupna po cijeni od 395 dolara a ističe se po tome što je izrađena od rastezljive regenerirane tkanine, s lađa izrezom, otvorenim leđima i izdašnim slip prorezom na desnoj nozi.

Za razliku od Em Rate, Dua Lipa je objavila niz fotografija u crvenoj haljini na Instagramu, sjedeći uz rub ocean. Haljina privlači ne samo bojom već i trendi heklanim prozirnim motivom koji Dua posebno voli a ova je maksi haljina model iz Blumarine kolekcije za proljeće/ljeto 2023.

Profimedia 

Profimedia 

Profimedia 

Heklanu haljinu je nosila preko crnih tangi a za primjetiti je i zlatnim nakitom.

Bez obzira što za vas osobno simbolizira crvena boja, i koliko je volite u vašoj garderobi, u zadnjih nekoliko tjedana brojne su celeb fashionistice potvrdile da je crvena u trendu crvena je svoje mjesto našla u kolekcijama za jesen/zimu 2023. brendova kao što su Ferragamo, Fendi, Gucci, Bottega Veneta, Prada i The Row.