JENNIFER LAWRENCE PROŠETALA NOVI MODEL LUKSUZNE TORBE: Ona zna kako se nosi tihi luksuz

Modni stil slavne glumice nezamisliv je bez odličnih modela prestižnih lukusznih brendova

Christopher Peterson / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Glumica Jennifer Lawrence poznata je po stilu koji se opisuje kao quiet luxury ili old money estetika a to redovno potvrđuje ne samo modnim komadima koje nosi već i omiljenim modnim detaljem – torbama.

Njezin su odabir elegantni modeli top kvalitete a kolekciji su svoje mjesto pronašli The Row modeli kao što su Soft Margaux, Slouchy Banana i Bourse torba, Diorovi modeli (podsjećamo kako je J Law bila Diorovo zaštitno lice), neodljivi modeli s potpisom brendoav Bottega Veneta i Khaite...

BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Našu je pažnju posebno privukla torba s kojom je glavna glumica viđena na ulicama New Yorka. Radi se o torbi Loewe Puzzle Fold u maslinasto zelenoj boji koju brend opisuje nazivom Dark Khaki Green. Ovaj novi model globalno omiljenog brenda još je dostupan u crnoj i žućkastoj Warm Desert boji, te je na stranicama brenda dostupan po cijeni od 1.450 eura.

Loewe 

Model je opisan riječima: "Puzzle Fold Tote preuzima prepoznatljive geometrijske linije legendarne torbe i ponovno ih zamišlja u grafičkim i arhitektonskim površinama koje omogućuju da se torba potpuno sklopi, čineći je savršenim suputnikom na putovanju. Mekan, lagan i inventivno izrađen, model je završen diskretnom Loewe oznakom."

Loewe 

Loewe 

Loewe 

Izrađena od sjajne teleće kože torba je predviđena za nošenje na ramenu ili u ruci, a kako se prema outfitu slavne glumice može pretpostaviti ova je torba odličan odabir i za odlazak u teretanu, što nije prvi put da za odlazak na rekreaciju glumica odabire neke od svojih luksuznih modela torbi što je učestala pojava i kod zvijezda kao što su Belle Hadid, Hailey Bieber, Kendall Jenner i Dua Lipe koje su ne jednom uočene kako na vježbanje nose torbe kao što su Prada, Bottega Veneta i The Row.