Zasigurno ju prepoznajete s malih ekrana gdje je nastupala u popularnim show projektima ili s velikih pozornica na kojima je plesala uz neke od najvećih regionalnih glazbenih zvijezda. Tina Walme Petrić svoju ljubav prema plesu otkrila je još kao djevojčica. Zahvaljujući svojem talentu, kreativnosti i upornosti, ali i neprekidnoj podršci svoje obitelji, Tina je svoju prvu ljubav pretvorila u uspješnu plesnu karijeru.

„Ples je moja prva ljubav. Sjećam se osjećaja kada sam prvi put ugledala par koji pleše zajedno. Odmah sam se poželjela upisati na satove plesa. Sa samo šest godina znala sam da je ples moja strast i moj poziv.“

Osim obitelji, u svakom njezinom pokretu prati je i HONOR Magic6 Pro pametni telefon kojim Tina bilježi svaki trenutak svojih plesnih koreografija i nastupa.

Tinu smo posjetili na jednoj od njezinih proba na kojoj nam je, u pokretu, otkrila kako zapravo izgleda život plesača, što uvijek nosi sa sobom i zašto nikad ne otkriva svoj next move!

HONOR x Tina Walme
Matej Dokić 

„Život plesača je izazovan, ali istovremeno nevjerojatno ispunjujući“, Tina je istaknula u našem razgovoru. Danas, Tina, kao plesačica i koreografkinja, sudjeluje u nekim od najvećih i najuspješnijih plesnih i show projekata u Hrvatskoj i regiji. Iako vanjskom promatraču može izgledati glamurozno, njezin posao zapravo zahtijeva višemjesečnu pripremu i oporavak kako bi se postigla iluzija jednostavnosti i lakoće, otkrila nam je Tina i dodala da život plesača donosi „veliku količinu stresa, naizgled nemoguće rokove i visoki nivo kreativnosti za samo tri minute plesne magije“.

Bez obzira na sve izazove, Tina uživa u svakom projektu.

„Uvijek me privlače projekti koji su potpuna suprotnost poput mojih koreografskih i plesnih angažmana na televizijskim projektima kao što su Ples sa zvijezdama, turneje sa Severinom i Jelenom Rozgom, The Voice, reklame, MAC Awards gdje nastupa više od 15 pjevačkih izvođača te serije Dnevnik Velikog Perice. Svaki od njih je jedinstven na svoj način, omogućujući mi da kao koreograf stvaram sliku i priču za svaki ples i nastup ili kao plesač doprinosim viziji istog.“

HONOR x Tina Walme
Matej Dokić Fotografija snimljena HONOR Magic6 Pro pametnim telefonom.

Njezin savjet za sve one koji se nalaze na početku plesne karijere?

„Nastoji biti osoba kakvu bi i sam volio imati u plesnom timu te uživaj u svakom trenutku, jer prolaze brzo. Srećom, uz HONOR pametni telefon, bilježim te trenutke kako bi ih mogla ponovno doživjeti kasnije.“

HONOR Magic6 Pro pametni telefon jedna je od stvari koje Tina uvijek ima uz sebe jer, osim što uz pomoć njega ostaje povezana za svojim najbližima, on bolje od bilo kojeg drugog pametnog telefona bilježi njezine plesne pokrete.

Baš poput Tine koja neprestano pomiče svoje granice, globalni tehnološki brend HONOR je HONOR Magic6 Pro pametnim telefonom pomaknuo granice inovacija i predstavio izvanrednu telefoto kameru za fotografije izuzetne oštrine, jasnoće i detalja - čak i prilikom fotografiranja objekta u pokretu zbog ne čudi da ga Tina bira za bilježenje svojih plesnih rutina, ali i svakodnevnih trenutaka. Na našem druženju u Zagrebačkom plesnom centru, Tina nam je pokazala i koliko fantastičnu selfie kameru ima!

HONOR x Tina Walme
Matej Dokić Fotografija snimljena HONOR Magic6 Pro pametnim telefonom.

HONOR x Tina Walme
Matej Dokić 

Tinu njezin pametni telefon prati kroz sve plesne avanture, ali i kroz užurbanu svakodnevnicu. Zahvaljujući njemu uvijek ostaje povezana sa svojim najdražima, a kako HONOR Magic6 Pro odlično funkcionira i kao mali ured on the go, omogućuje joj i praćenje poslovnih obaveza u pokretu.

No, kako izgleda njezin dan kad uspori ritam?

„Rijetko usporavam ritam, ali najviše uživam u vremenu provedenom s obitelji. Volim posjećivati kazališta, koncerte i putovati jer mi pružaju nepresušan izvor inspiracije za daljnje projekte.“

HONOR x Tina Walme
Matej Dokić 

Jedino što ni HONOR Magic6 Pro ne može predvidjeti je njezin sljedeći korak. Svoj next move Tina nikad ne otkriva! Ipak, otkrila nam je jednu stvar kojoj se posebno veseli u nadolazećem razdoblju.

„Nisam sklona govoriti o budućim projektima dok se ne ostvare, ali s nestrpljenjem očekujem nadolazeće vrijeme, posebno medeni mjesec, za koji se nadam da će se uskoro i realizirati.“

HONOR x Tina Walme
Matej Dokić 
HONOR x Tina Walme
Matej Dokić Fotografija snimljena HONOR Magic6 Pro pametnim telefonom.

Za više informacija posjetite HONOR online na honor.com, a sve novosti i novitete možete pratiti i na Facebook stranici facebook.com/honorcroatia i Instagram profilu instagram.com/honor.hrvatska.

Foto: Matej Dokić
Styling: Marcela Vrček
Asistentica stilista: Studio 23 32
Make up & frizura: Studio Marcela
Kreativno vodstvo: Ela Jarni

Veliko hvala Zagrebačkom plesnom centru na ustupljenom prostoru za snimanje.

*Sadržaj nastao u suradnji s globalnim tehnološkim brendom HONOR.