RASPOLOŽENI ZA LUKSUZNO PUTOVANJE NA KOTAČIMA? Predstavljamo kamper, rotirajuću auto prikolicu Romotow

Za ovo luksuzno vozilo potrebno je izdvojiti više od 246 000 eura

Profimedia

Za sve ljubitelje odmora na kotačima dobre vijesti dolaze za sve one koji žele odmor u luksuznoj prikolici za putovanja. Projekt najavljen prije deset godina napokon se ostvaruje jer je tvrtka W2 za arhitekturu i dizajn sa sjedištem u Novom Zelandu otvorila knjige narudžbi za svoj futuristički kamper - rotirajući Romotow T8.

Profimedia 

W2 je prvi put pokazao ideju za Romotow još 2012., a 2018. tvrtka je predstavila stvarni fizički prototip koji je odmah privukao dosta pozornosti zahvaljujući rotirajućem dizajnu. Pet godina kasnije, finalna verzija je spremna za proizvodnju i bit će dostupna po cijeni od 246.600 eura.

Profimedia 

Kamp prikolica se sastoji od dva glavna elementa — fiksne šasije i manjeg životnog prostora koji se rotiranje otvara ukazujući kako je prostor za boravak spoj prostranog i modernog dizajna, s potpuno opremljenom čajnom kuhinjom i blagovaonicom, kupaonicom sa samostojećim tušem i odvojenim toaletom. Velika glavna spavaća soba dostupna je s dva odvojena kreveta ili bračnim krevetom. Također moguće je dodati i bračni krevet na podizanje u dnevnu sobu, što povećava kapacitet za spavanje.

Profimedia 

Opcije uključuju dograđivanje uređaja, zidne televizore, vanjski projektorski sustav i višezonski zvučni sustav. Ovo je vozilo i održivo jer energiju skuplja pomoću solarnih panela.

Romotow Prototype - Automated Setup  YouTube