Vinarija Galić s ponosom predstavlja posljednje priznanje za vino 'Crno 9 2017 ' koje je već očaralo ljubitelje diljem svijeta. Na 34. Grand International Wine Award MUNDUS VINI osvojili su zlatnu medalju kao priznanje za stručnost i inovacije koje provode, pružajući kroz vina nezaboravan okus i iskustvo u svakom gutljaju.

'Crno 9' plod je rada njihovog izuzetnog tima i vlasnika Josipa Galića koji su od samih početaka posvećeni postizanju vrhunske kvalitete i autentičnog okusa vina. Svaka boca 'Crno 9' nosi pečat vrhunske kvalitete, uz iznimnu pažnju posvećenu svakom koraku proizvodnog procesa, od odabira najboljih grožđa do precizne fermentacije i dozrijevanja. 'Crno 9' oduševit će vas bogatstvom slojeva aroma i kompleksnošću okusa. Paleta se proteže od vrlo ugodnog mirisa crnih ribizla i suhih šljiva, iza kojega slijede profinjene začinske arome crnog papra, cedrovine i muškatnog oraščića, stvarajući izvanredno uravnotežen i dugotrajan dojam na nepcu.

Vinarija Galić zlatna medalja
Vinarija Galić 

Okus je masivan i snažan, blago pikantan, ali istovremeno i iznimno slastan. Svaki gutljaj pruža neponovljivo iskustvo koje će zadovoljiti i najzahtjevnije ljubitelje vina. Odležavanjem u trajanju od 24 mjeseca u barrique bačvama Vinarija Galić stvorila je bogato i kompleksno vino, sposobno za dozrijevanje više od 15 godina. Bilo da uživate u opuštenom druženju s prijateljima ili slavite posebne trenutke, 'Crno 9' savršen je pratitelj svake prigode. Njegova svestranost i izvanredan okus čine ga idealnim vinom koje će svi obožavati za svečane ili romantične večeri ili za uživanje u trenucima opuštanja kod kuće.

Vinarija Galić zlatna medalja
Vinarija Galić 

Kolekcija Galić vina dostupna je u odabranim vinotekama i ugostiteljskim objektima diljem zemlje, kao i putem njihove online trgovine, omogućavajući svima da uživaju u jedinstvenom okusu i kvaliteti Galić vina.