ZAUZMITE MJESTO ZA SUSHI BAROM U ZAGREBAČKOM MAREDU: Pripremite se za odličan sushi doživljaj

Za jednu od najpopularnijih zagrebačkih adresa, onu restorana Maredo Grill, zasigurno znate, a znate li da od nedavno imaju i sushi bar koji morate posjetiti?!

Maredo Grill

Nedavnim rebrandingom restoran Maredo Grill se pozicionirao kao neodoljivo mjesto gostiju koji žele uživati kako u odličnoj hrani tako i atmosferi. Zato ne čudi da se svaka vijest koja dolazi od tima Maredo Grilla dočekuje s oduševljenjem, a najnoviji je primjer sushi ponuda. I to ne samo u formi uživanja u odličnom sushi jelovniku već i kao mogućnost uživanja sjedeći za sushi barom kojeg krasi impresivna slika japanske geishe. Doživljaj je poseban jer sjedeći za barom ste u prilici pratiti svaki korak u pripremi odličnih zalogaja, od pripreme riže do rolanja sushi zalogaja koje priprema tim sushi majstora vođen Alenom Koščakom i Mirom Repijom, obojica s dugogodišnjim iskustvom.

Maredo Grill 

Sushi karta uključuje četiri sushi klasika: hosomaki, uramaki, nigiri i sashimi, od kojih je svaka izrađena s preciznošću i pažnjom. Ali za sve ljubitelje sushija nezaobilazna je i special ponuda u kojoj ćete osjetiti Alenovu i Mirinu strast prema sushiju. Svaki zalogaj je eksplozija okusa koja ukazuje na njihovu kreativnost i stručnost u kuhinji. Jer kako i poručuju – sushi je doživljaj. A kakvog su okusa nama izvrsni sashimi i nigiri s masnom tunom s potpisom Maredo Sushi, na vama je da otkrijete.

Maredo Grill 

Maredo Grill 

Maredo Grill 

Maredo Grill 

Također, ako ste gladni novim gastro doživljaja zapratite društvene mreže Maredo Grilla, a trenutno najava koja je jednostavno neodoljiva je ona kojom se najavljuje gostovanje chefa Ante Udovičića, jednog od najtalentiranijih hrvatskih chefova novije generacije, koji priređuje večeru, putovanje od 5 sljedova kroz svijet moderne mediteranske kuhinje i otkrij čaroliju iza svakog jela. Ante Udovičić u Maredo Grillu gostuje u utorak 28. veljače i broj mjesta je ograničen.