Ukoliko volite dizajnerske komade namještaja zasigurno postoje predmeti koje bi rado vidjeli i u vlastitom domu ali u kojima uživate kao u inspirativnim primjerima. Na našoj wish listi su svoje mjesto zauzeli i neodljivi predmeti s Fendi Casa potpisom, a koji privlače izgledom, dizajnerskim suradnjama te snagom brenda koji ističe kako je za njih dom savršeno okruženje gdje se estetika susreće s emocijama.

Predmeti iz kolekcija su prožeti autentičnim, kreativnim i inovativnim Fendi duhom i u njima ćete prepoznat i prepoznatljive elemente kuće: lukove Fendi HQ Palazzo della Civiltà Italiana, FF i Karligraphy logotipove, Pequin pruge i krojeve jer svaka kreacija sadrži elemente nasljeđa koje je oduvijek povezuje modu, arhitekturu, umijeće i dizajn.

Silvia Venturini Fendi ističe kako je ključ u detaljima - tkanje, reljefi, originalni spojevi materijala i pedantno ručno šivanje sama su bit Fendija, u modi i dizajnu. A naše je pitanje, što vi birate? Stolić, sofu, komodu, fotelju ili sjedeću garnituru?

Sofa Fun Fendi

Fendi Casa
Fendi casa 

Ova je sofa inspirirana kultnom Peekaboo torbom, privlači oblikom, teksturom te činjenicom da se različiti komadi mogu kombinirati na bezbroj načina. Dizajn potpisuje Atelier Oï.

Naslonjač Groove & Groovy

Fendi Casa
Fendi casa 

Ovaj žuti naslonjač privlači retro futurističkim dizajnom i poziva na opuštanje. Žuta presvlaka od ovčje kože unosi upečatljiv dašak stilske boje u svaki interijer. Dizajn potpisuje Toan Nguyen.

Stolić Metropolis

Fendi Casa
Fendi casa 

U potpunosti izrađen od čelika privlači staklenom površinom ovaj skulturalni stolić donosi dašak urbanog šika. Dizajn potpisuje Atelier Oï.

Sofa Roma

Fendi Casa
Fendi casa 

Stvoreno za odmor sa stilom te sve one koji vole dizajn inspiriran sedamdesetima. Ujedno je primjer nenametljivog luksuza a dizajn potpisuje Dimorestudio.

Komoda Vittoria

Fendi Casa
Fendi casa 

Ova je komoda savršeni primjer retro stila i privlači oblikom, skladnim kontrastom materijala gornje površine te stakla s Pequin efektom i kožnim ručkicama. Dizajn potpisuje Cristina Celestino.