Prošlog mjeseca Harry Stylesov kozmetički brend Pleasing predstavio je prvu liniju mirisa. Svaki od tri mirisa, Rivulets, Closeness i Bright, Hot, evocira trenutke poput toplog zagrljaja kože. A u savršenom trenutku, na korak do zimskih blagdana, Pleasing predstavlja i tri mirisne svijeće, kako mirisom tako i estetikom na tragu mirisima.

Harry Styles Pleasing svijeće
Pleasing 

Harry Styles Pleasing svijeće
Pleasing 

Harry Styles Pleasing svijeće
Pleasing 

Baš kao i parfemi, svijeće su izrađene uz pomoć francuskog proizvođača mirisa Robertet. Svaka od svijeća dolazi u dvobojnoj staklenoj posudi s poklopcem, izrađene su od prirodnog sojinog voska pomiješanog s optimiziranom formulom referentnog mirisa.

Harry Styles Pleasing svijeće
Pleasing 

Rivulets predstavlja svježu i cvjetnu aromu koja se izražava kroz njegove gornje note sjemenki ambrete, limuna i crnog papra Madagaskara. Lakoća gornjih nota uravnotežena je umirujućim i utješnim daškom mirisa bijelog lana i cvijeta popeline. U međuvremenu, Ambroxan i kožni mošus ostavljaju dugotrajan i baršunast naknadni miris.

Harry Styles Pleasing svijeće
Pleasing 

Nasuprot tome, Bright, Hot svijeća zrači toplim, drvenim ugođajem koji je pojačan bogatim notama šljive i lišća duhana. Maslac irisa i nota mora kao srednje note daju intrigantan pomak gornjim slojevima prije nego što se zaokruže cedrovinom, absolutom mahune tonke, absolutom Madagaskarske vanilije i oštrim jantarom za suhu, ali slatku završnicu.

Harry Styles Pleasing svijeće
Pleasing 

Što se tiče Closenessa, miris spaja toplinu s ćudljivim, ali senzualnim notama drveta i mošusa. Na prvi dašak, svijeća pozdravlja kardamom i notom čistih listova koji je pojačan daškom ekstrakta australskog ružičastog papra. Njegove srednje suptilne note maslaca irisa, sjemena mrkve i bambusa zatim nude glatke prijelaze u bazne arome koje se sastoje od indijskog papirusa, drva kašmira i slanog mošusa.

Cijena svijeće je 95 eura.