Prve božićne dekoracije već vadimo s tavana, a zanos za ukrašavanjem domova sve je jači. Iako se bor službeno kiti na Badnjak, mnogi se danas više ne drže tradicije već svoje božićne ljepotane puno ranije uljepšaju ukrasima, lampicama i kuglicama. 

Modne su kuće već uvelike predstavile svoje božićne kolekcije, obuhvaćajući kućne dekoracije, festive modu i makeup, sve ono što nam je potrebno za potpuno uživanje u najljepšem razdoblju u godini. 

Popularni high street brendovi kao što su Zara i HM predstavili su pristupačne, prekrasne Home kolekcije s dekoracijama za dom, sve od papirnatih božićnih drvca do ukrasa za blagovaonski stol. S druge strane, kada govorimo o visokoj modi, govorimo i o malo drugačijim brendovima, samim time i ukrasima. 

Ako svoju ljubav prema high-endu želite ukomponirati i u kućnu božićnu čaroliju, donosimo vam popis prekrasnih kuglica za bor, dizajna najpoznatijih modnih kuća, dizajnera i brendova. Od Pradinih geometrijskih staklenih kuglica, do prepoznatljivih kuglica Paula Smitha i životinjskih motiva modne kuće Loewe, svi su ti ukrasi ujedno i savršeni pokloni jer uz ljepotu nose i dobro poznato ime. 

U nastavku vam donosimo neke od najljepših ovogodišnjih kuglica luksuznih brendova. 

Prada

Prada božićne kuglice
prada (4 komada - 443 eura)

 Paul Smith 

Paul Smith kuglice za bor
Paul Smith (1 kuglica - 58 eura)

 Loewe

Loewe kuglice za bor
Loewe (1 kuglica - 87.39 eura)

Celine

Celine kuglice za bor
Celine (3 kuglice - 315 eura)

 Charles Jeffrey Loverboy za Wedgwood

Charles Jeffrey Loverboy za Wedgwood kuglice za bor
Harrods (1 kuglica - 175 eura)

 Dior 

Dior kuglice za bor
dior (3 kuglice - 932 eura)

 Hermès 

Hermès kuglice za bor
Hermès (3 kuglice - 542 eura)

 Cartier 

Cartier kuglice za bor
Cartier (3 kuglice - 1165 eura)