Trendovi, noviteti i brojne suradnje u industriji uređenja interijera neodoljivo privlače bez obzira razmišljate li o proljetnom preuređenju ili estetskim trikovima uz koje će vaš dom izgledati baš kao s Instagrama. Zato je i najbolji način da se po nezaobilaznu dozu inspiracije zaputite do profila nekih od najpopularnijih dizajnera u čijem radu rado uživamo.

Kelly Wearstler

Kelly Wearstler je više od prosječnog dizajnera što je očito već pogledom na profil u kojem pršte boje, forme i teksture što rezultira jedinstvenim dizajnom prostora. Savršeno za sve koji su spremni na promjenu stila i širenje dizajnerskih vidika.

Steve Cordony

Ovo ime i ovaj profil nas pozivaju da se vratimo klasičnom uživanju u ljepoti života na imanjima. Ovdje žive elegancija, savršena doza tamnoplavih i zlatnih detalja, svijet sklada tekstura, materijala te uživanja u ideji modernog vintage stila.

Tamsin Johnson

Australska dizajnerica dijeli stil koji hrabro kombinira klasiku i umjetnost. Zanimljivo je kako je ona dijete trgovca antikvitetima što tako dobro provlači u doživljaj prostora.

Elisabeth Heier

Ovaj profil je odraz Skandi estetike i ako razmišljate o čistim linijama, policama bez nereda i dominaciji svijetlih boja, na dobroj ste adresi. Minimalizam začinjen Skandi osobnošću. Nama su posebno dragi primjerci unikatnih fotelja.

Emily Henderson

Dobrodošli u svijet u kojem se savršeno slažu retro i moderno. Uz ovaj profil otkrit ćete kako najbolje uklopiti elemente iz pedesetih a možda se i ohrabriti te u dom unijeti i boje.

Ariel Ashe i Reinaldo Leandro

Ariel Ashe i Reinaldo Leandro su osnivači brenda Ashe + Leandro te par poznat po svom pristupu modernom luksuzu – onom koji daje prednost udobnosti, uporabnosti i jedinstvenom osjećaju za stil.

Alyssa Kapito

Zagledajte se u prozračne prostore koji kao da su stvoreni za stranice prestižnih design časopisa. Ova je dizajnerica odličan primjer i kako iskoristiti rasvjetu u korist ljepote prostora.

Phoebe Nicol

Ona je po zanimanju je arhitektica i suvlasnica The Vault – jednog od najtrendi antikvarijata u Sidneyju. Njezin stil se najbolje može opisati kao stilski minimalizam, onaj koji spaja prozračnost prostora i posvećenost detaljima.