Duži zimski dani okupani suncem najbolja su najava proljeću te poziv da se pripremimo za novu sezonu. I dok svatko ima svoje omiljene metode i tehnike mi smo se okrenuli boostanju ne samo one vidljive već i nutarnje ljepote te dobrog osjećaja prije svega zahvaljujući poticajnom videu na društvenim mrežama brenda La PIEL.

Video s izazovom tuširanja hladnom vodom koji je u samo 5 dana pregledan više od 6 milijuna puta potaknuo je veliki broj poklonika ove antistres metode u cijeloj regiji da krenu i ustraju u ovoj zdravoj navici. Kao dio kampanje pod nazivom #PomicemSvojeGranice, uz priču o današnjem tempu života i važnosti mentalnog zdravlja pokrenula osnivačica brenda Lana Jurčević, a kao savršeni nastavak usvojenih zdravih navika, nametnula se Antistres liniju za svaki dan koja se sastoji od aromatizirajućeg mista za dom, posteljinu, odjeću, ali i roll-on s eteričnim uljima za primjenu na koži.

La PIEL ANTISTRES KOLEKCIJA
La PIEL 

Živimo u svijetu prepunom svakodnevnih izazova u kojem su stres, mentalna i fizička preopterećenost i neprekidna utrka s vremenom i brojem obveza u danu postali pravi kradljivci našeg mira i životnog veselja.

Zato se prije nekoliko mjeseci La PIEL odvažio progovoriti o tome, osvijestiti probleme, želje i stremljenja, sve u kampanji pod nazivom #PomicemSvojeGranice te uz liniju proizvoda koje slobodno možemo nazvati „malim pomagačima iz prirode“ uz koje je lakše ovladati svakodnevnim izazovima, omogućili si redovite rituale opuštanja i kreirali život kakav želimo.

Uz nove mirisne i opuštajuće note, Antistres kolekcija je predstavljena kako ona koja lako postaje dijelom vašeg doma i svakodnevnih rituala. 

La PIEL ANTISTRES KOLEKCIJA
La PIEL 

La PIEL Antistres aromatizirajući mist – parfemski osvježivač doma, posteljine i odjeće/tekstila

La PIEL ANTISTRES KOLEKCIJA
La PIEL 

La PIEL Antistres aromatizirajući mist namijenjen je svima koji žele pretvoriti svoj dom u oazu mira. Antistres 3u1 sprej stvoren je za svaki kutak doma - od posteljine i kreveta do ormara i odjeće. Ugodan mirisni cvijet lavande pomaže ukloniti dnevni stres i nježno opušta, potičući miran san, dok amber i pačuli umiruju i pročišćuju um i tijelo. Nekoliko potisaka je dovoljno za kreiranje opuštajuće atmosfere, postizanje ravnoteže tijela i uma te miran san.

La PIEL Antistres Roll on – 98% prirodno relaksirajuće ulje za primjenu na koži

La PIEL ANTISTRES KOLEKCIJA
La PIEL 

On je malen, ali snažan. U život unosi mir, jasnoću, osvježenje i ravnotežu. Antistres relaksirajuće ulje možete uvrstiti u svoje svakodnevne male rituale opuštanja, kada poželite stati i odvojiti trenutak za sebe. Smirujuća lavanda umiruje um, ublažava stres i uravnotežuje, dok osvježavajući ružmarin i eukaliptus potiču jasnoću i osvježavaju osjetila, a bosiljak i menta podižu raspoloženje i oživljavaju.