Raskoš, profinjenost, investicija za budućnost - luksuz je pojam koji svatko drugačije definira. Za neke je luksuz pokazatelj individualnosti i elegancije, drugima pruža mogućnost isticanja, a trećima, pak, predstavlja težnju. Luksuzni namještaj je, stoga, moderan, estetski atraktivan, vrhunski dizajniran, kvalitetno izrađen, pruža vam nezaboravno iskustvo, pametan je, bezvremenski i u osnovi funkcionira poput umjetničkog djela.

U Primi smatraju da je stvaranje kraljevstva u vlastitom domu bezvremenski luksuznim namještajem znak dobrog ukusa, prestiža i promišljenog ulaganja u kvalitetu. Taj pristup unošenja elemenata raskoši u dom živi svoju renesansu, a nepresušan izvor inspiracije je glamurozan talijanski stil. Baš kao što se veličanstvena renesansa, kao prekretnica u povijesti, u 15. stoljeću iz Firence proširila Europom, tako je Italija i danas uporište ponovnog procvata sofisticiranosti koji vlada trenutkom.

Luksuzne sjedeće garniture Prima
Prima Sjedeća garnitura Monnalisa, Prima

Kako biste i vi u svoj dom unijeli tu moćnu atmosferu, Prima vam predstavlja nove, besprijekorno elegantne i beskompromisno udobne sjedeće garniture koje će vas oduševiti već na prvi pogled, a kad otkrijete njihov komfor – zaljubit ćete se u njih.

Tesla ima uglađenu, izrazito modernu siluetu s blago zakošenim rukonaslonima, koji se nadovezuju na atraktivno izdužene nogice, što u dizajn unosi element elegancije. Vrlo je fleksibilna zahvaljujući naprednoj tehnologiji savršenog pozicioniranja kreiranoj za individualni doživljaj ugode.

Luksuzne sjedeće garniture Prima
Prima 

Monnalisa, glamurozna sjedeća garnitura je pravo remek-djelo, baš poput najpoznatije slike renesansnog virtuoza Da Vincija. Oplemenjena je mehanizmom koji produbljuje prostor za sjedenje što je čini nadahnućem za opuštanje u bezbrižnoj idili.

Luksuzne sjedeće garniture Prima
Prima 

Downtown će se uklopiti u svaki interijer, a kao i na ostalim garniturama, svaki šav i svaka krivulja ručno su izrađeni sa strašću kako bi se stvorila savršena ravnoteža između dizajna i udobnosti. Najkvalitetniji materijali, majstorska izrada i pažnja o najfinijim detaljima doprinose lakoći, prozračnosti i izvanrednoj udobnosti.

Luksuzne sjedeće garniture Prima
Prima 

Phoenix modularna garnitura s relax funkcijom je pravo rješenje za opuštanje tijela i uma nakon napornog dana. Ona je skrojena za uživanje u ljepoti malih slatkih rituala ugode.

Luksuzne sjedeće garniture Prima
Prima 


Provjerena kvaliteta, vrhunska izrada i suvremeni dizajn okosnica su ovih modularnih garnitura koje nude gotovo bezbroj mogućnosti kombiniranja garantirajući vam da ćete pronaći opciju koja će se savršeno uklopiti u vaš dom. Dostupne su u širokom asortimanu od preko 100 boja te različitih vrsta podatnih tkanina ili pravih, talijanskih koža, a konstrukcija od punog drveta jamči pouzdanost. Zahvaljujući naprednoj tehnologiji savršenog pozicioniranja, pomični glavonasloni i rukonasloni zadovoljavaju sve vaše želje i omogućuju odmor prema vašim preferencijama. 

Neki kažu da je kuhinja srce doma, no ima onih koji tvrde da je to upravo sjedeća garnitura. I nisu u krivu jer profinjene garniture potaknut će vas da kraljevski uživate u svakom trenutku, što god radili. Druženje s najbližima, opuštanje uz film, zabave pune smijeha, odmor od svakodnevice – raspoloženje je stil života. Vaš stil života. Budite slobodni živjeti onako kako vam se sviđa. Cijene za sve garniture dostupne su na upit u odabranim Prima salonima.