Omiljeni talijanski brend Furla okreće se uređenju doma i namještaju. Ovaj brend kožne galanterije diverzificira svoj asortiman potpuno novom linijom Furla Home, koja će biti predstavljena u Milanu 17. travnja.

Furla Home kolekcija za dom
furla 

“Furla Home je mješavina elemenata koji povezuju modu i dizajn. Dva svijeta koja se stapaju i svoju legitimnost nalaze u jasnim vrijednostima kao što su obraćanje pozornosti na zanatske procese i tehnološke inovacije”, stoji u priopćenju za javnost. Iz Furle dodaju da novu liniju karakterizira “minimalistički stil, bezvremenska elegancija i estetika koja ne izbjegava funkcionalnost.”

Furlina prva kolekcija za uređenje doma sastoji se od stolova, fotelja i sofa, s bijelom kožom kao dominantnim materijalom.

Inače, Furla je osnovana u Bologni od strane obitelji Furlanetto 1927. godine. Počeli su s kožnim torbicama i sitnom kožnom galanterijom, a kasnije i obućom, prije nego što je postupno proširen asortiman proizvoda dodajući naočale, satove, nakit, tekstilne dodatke i parfeme, a sada i namještaj.