Ima nešto u povratku kući nakon napornog dana, kada se opuštamo na kauču uz omiljeni film ili seriju i zapalimo mirisnu svijeću. Topli miris koji ispunjava prostor odmah smiruje i prostoru daje ugodniju atmosferu, gotovo kao da otklanja sav stres i ostavlja samo dobro raspoloženje.

Na popisu koji donosimo u nastavku nalaze se bezvremenski mirisi, idealni za svako godišnje doba ili priliku, a na vama je da odaberete onu čiji miris najviše odgovara vašem senzibilitetu.

1. Tom Ford F*cking Fabulous Candle

S ovom svijećom ne možete pogriješiti. Božanstvena igra kadulje i lavande će vas opustiti onako kako samo Tom Ford zna. Gorki badem u kombinaciji s bogatim notama kože mirisu daju elegantnu notu.

Tom Ford F*cking Fabulous Candle mirisna svijeća
tom ford 

2. Jo Malone London English Pear & Freesia Candle

Ova profinjena svijeća sadrži prepoznatljivu kombinaciju nota. Jo Malone mirisi su uvijek jedinstveni, ali ovaj - sa zrelom kruškom i bijelom frezijom - u trenutku će popraviti raspoloženje u svakoj prostoriji. Fine završne note jantara, pačulija i drveta daju mu dubinu i suptilnost.

Jo Malone London English Pear & Freesia Candle mirisna svijeća
jo malone 

3. Diptyque 34 Boulevard Saint Germaine Candle

34 Boulevard Saint Germaine je Diptyqueova najsofisticiranija mirisna svijeća do sada. Inspirirana njihovim originalnim butikom , koji je otvoren 1961. godine, u jednoj je svijeći spojen pariški ugođaj zelenog akorda, mahovine, listova crnog ribiza i slanih listova smokve.

Diptyque 34 Boulevard Saint Germaine Candle mirisne svijeće
diptyque 

4. Frédéric Malle Bois de Santal

Ova svijeća idealan je poklon za dečka, muža, prijatelja... Frédéric Malle, inspiriran uspomenom iz djetinjstva kada je stajao ispred velikog kipa Buddhe od sandalovine, u svom pariškom stanu kreirao je svijeću s dubokim notama, uključujući sandalovinu.

Frédéric Malle Bois de Santal
frederic malle 

5. Maison Francis Kurkdjian View of the Park 

Ako vas zanima kako izgleda jesen u New Yorku, dovoljno je pomirisati jedinstvenu Maison Francis Kurkdjian View of the Park svijeću, koja je inspirirana emocijama koje parfumer Francis Kurkdjian osjeća kada sa svog balkona gleda na Central Park. Mješavina konjaka, virginijskog cedra i cimeta daje prostoru dubinu i ugodu te budi sva osjetila.

Maison Francis Kurkdjian View of the Park mirisna svijeća
Maison Francis Kurkdjian