Šesterokatna kuća u New Yorku, koju je proslavio Roman Roy (Kieran Culkin), najmlađi sin medijskog magnata Logana Roya iz serije "Succession" (Nasljeđe), prodaje se za 22,5 milijuna dolara. Impresivno zdanje nalazi se u kvartu Chelsea s pogledom na Empire State Building ima više od 1000 kvadrata, dok u susjedstvu žive zvijezde poput Nicole Kidman, Harrisona Forda i Cameron Diaz.

Kuća iz serije Succesion prodaje se za 22,5 milijuna dolara
Profimedia 

Kuću je još 2018. razgledala Lady Gaga, kada joj je cijena bila 29,5 milijuna dolara, a u međuvremenu je postala poznata diljem svijeta zahvaljujući uspješnoj HBO-ovoj seriji.

Zdanje ima pet spavaćih soba i pregršt luksuznog sadržaja. Osim kućnog kina, tu je privatna staklena garaža, sauna, vinski podrum i otprilike 600 kvadrata terasa. Ima i unutarnji bazen s grijanom morskom vodom i kućni wellness, dok su na krovu jacuzzi i ležaljke.

Kuća u kojoj živi Roman Roy proteže se na šest katova, a na krovu se nalaze jacuzzi i terasa
Profimedia 

Ostali detalji uključuju kamin izrađen po mjeri, vrata s ručkama od Swarovski kristala, barove sa skrivenim umivaonicima i prozore koji se protežu od poda do stropa.

Kuhinja i predvorje kuće iz serije Succession ukrašene su mramornim pločama
Profimedia 

Stropovi su na prvom katu visoki oko četiri metra, a na drugom se nalazi kuhinja. Treći kat namijenjen je za zabavu, dok cijeli četvrti kat zauzima glavna spavaća soba. Na petom katu nalazi se knjižnica/kućni ured s privatnom terasom.

Treći kat kuće iz serije Succession namijenjen je samo za zabavu
Profimedia 

Prostorije odišu minimalizmom budući da dominiraju neutralne boje. Zahvaljujući ogromnim staklenim plohama u dnevnim boravcima, terase i prostorije naizgled se stapaju u skladnu cjelinu. Impresivno predvorje je ukrašeno mramornim pločama, baš kao i kuhinjski otoci.

Kuća iz serije Succession odiše minimalizmom jer dominiraju neutralne boje,
Profimedia 

Kuća je nekoć bila u vlasništvu industrijskog dizajnera Karima Rashida, a unatoč velikoj konkurenciji u susjedstvu, definitivno se izdvaja u moru višemilijunskih nekretnina.