OMILJENE IGRAĆE KARTE I PLASTIČNI SUVREMENI NAMJEŠTAJ: UNO i Kartell u suradnji predstavili novi dizajn popularne igre

UNO i Kartell udružili su snage i predstavili novi dizajn omiljene kartaške igre.

Mattel Creations

Otkako su kreirane 1971. godine, UNO karte igraju se diljem svijeta, bez obzira na pravila koja, znamo dobro, često znaju varirati od partije do partije ili ekipe ljudi s kojom igramo.

Tijekom godina, mnogima omiljena društvena igra kroz godine je poboljšala svoj stil kroz kolaboracije kao što su Takashi Murakami, Marvel, Shepard Fairey, Keith Haring, Nina Chanel i mnogi drugi. A za posljednju suradnju, UNO se udružio s Kartellom za novo limited izdanje.

Mattel Creations 

Mattel Creations 

Mattel Creations 

Udruživanje s talijanskom kompanijom specijaliziranom za plastični, suvremeni namještaj, spaja dizajn i igru, inače dva prilično nepovezana svijeta zbog čega je ova kolaboracija još i više zanimljiva i posebna. 

Mattel Creations 

Mattel Creations 

Karte su napravljene u pastelnim bojama, a špil sadrži niz komada kao što su Philippe Starck Gnome Side Table kao zamjenska karta, Starckova Louis Ghost stolica i Bookworm polica Rona Arada. Pakiranje je bijele boje s natpisima 'Kartell' i 'UNO'.

Mattel Creations 

Mattel Creations 

Mattel Creations 

Mnoštvo drugih Kartell stolica, lampi i drugih dodaraka poredano je u ostatku špila. UNO x Kartell karte moguće je nabaviti online na Mattel Creations stranici po cijeni od 27.50 eura.