VRIJEME JE NOVIH ZDRAVIH BEAUTY NAVIKA: Otkrijte proizvode uz koje ćete udahnuti mir, izdahnuti stres

Živimo u svijetu prepunom svakodnevnih izazova u kojem su stres, mentalna i fizička preopterećenosti. Vrijeme je za promjenu, vrijeme je za La PIEL Antistres liniju

La PIEL

Duži zimski dani okupani suncem najbolja su najava proljeću te poziv da se pripremimo za novu sezonu. I dok svatko ima svoje omiljene metode i tehnike mi smo se okrenuli boostanju ne samo one vidljive već i nutarnje ljepote te dobrog osjećaja prije svega zahvaljujući poticajnom videu na društvenim mrežama brenda La PIEL.

Video s izazovom tuširanja hladnom vodom koji je u samo 5 dana pregledan više od 6 milijuna puta potaknuo je veliki broj poklonika ove antistres metode u cijeloj regiji da krenu i ustraju u ovoj zdravoj navici. Kao dio kampanje pod nazivom #PomicemSvojeGranice, uz priču o današnjem tempu života i važnosti mentalnog zdravlja pokrenula osnivačica brenda Lana Jurčević, a kao savršeni nastavak usvojenih zdravih navika, nametnula se Antistres liniju za svaki dan koja se sastoji od aromatizirajućeg mista za dom, posteljinu, odjeću, ali i roll-on s eteričnim uljima za primjenu na koži.

La PIEL 

Živimo u svijetu prepunom svakodnevnih izazova u kojem su stres, mentalna i fizička preopterećenost i neprekidna utrka s vremenom i brojem obveza u danu postali pravi kradljivci našeg mira i životnog veselja.

Zato se prije nekoliko mjeseci La PIEL odvažio progovoriti o tome, osvijestiti probleme, želje i stremljenja, sve u kampanji pod nazivom #PomicemSvojeGranice te uz liniju proizvoda koje slobodno možemo nazvati „malim pomagačima iz prirode“ uz koje je lakše ovladati svakodnevnim izazovima, omogućili si redovite rituale opuštanja i kreirali život kakav želimo.

Uz nove mirisne i opuštajuće note, Antistres kolekcija je predstavljena kako ona koja lako postaje dijelom vašeg doma i svakodnevnih rituala. 

La PIEL 

La PIEL Antistres aromatizirajući mist – parfemski osvježivač doma, posteljine i odjeće/tekstila

La PIEL 

La PIEL Antistres aromatizirajući mist namijenjen je svima koji žele pretvoriti svoj dom u oazu mira. Antistres 3u1 sprej stvoren je za svaki kutak doma - od posteljine i kreveta do ormara i odjeće. Ugodan mirisni cvijet lavande pomaže ukloniti dnevni stres i nježno opušta, potičući miran san, dok amber i pačuli umiruju i pročišćuju um i tijelo. Nekoliko potisaka je dovoljno za kreiranje opuštajuće atmosfere, postizanje ravnoteže tijela i uma te miran san.

La PIEL Antistres Roll on – 98% prirodno relaksirajuće ulje za primjenu na koži

La PIEL 

On je malen, ali snažan. U život unosi mir, jasnoću, osvježenje i ravnotežu. Antistres relaksirajuće ulje možete uvrstiti u svoje svakodnevne male rituale opuštanja, kada poželite stati i odvojiti trenutak za sebe. Smirujuća lavanda umiruje um, ublažava stres i uravnotežuje, dok osvježavajući ružmarin i eukaliptus potiču jasnoću i osvježavaju osjetila, a bosiljak i menta podižu raspoloženje i oživljavaju.