PRVA KREATIVNA DIREKTORICA ZA HOME ODJEL U TIFFANY & CO.: Hoće li ovaj poslovni potez modernizirati kultni brend?

Lauren Santo Domingo poznata je kao suosnivačica luksuznog online webshopa Moda Operandi, a u Home odjel u Tiffany & Co. donijet će svoj istančani ukus

Profimedia

Kultni američki brend luksuznog nakita Tiffany & Co. najavio je postavljanje Lauren Santo Domingo za svoju prvu kreativnu direktoricu odjela Home.

Radi se o dobro poznatom imenu u svijetu mode. Naime, Lauren je svoju karijeru započela u PR vodama, radeći za velike brendove poput Caroline Herrere i J. Mendela, da bi 10 godina provela kao dopisnica za Vogue, no najveći dosadašnji uspjeh joj je suosnivanje luksuznog online webshopa Moda Operandi.

Profimedia 

Kao kreativna direktorica odjela Home, Lauren će predstaviti nove kolekcije stolnog posuđa, uključujući linije Tiffany Berries, Tiffany T True i Tiffany Wisteria.

"Luksuz nije nepoznanica za Lauren i vjerujemo da će unijeti svoj besprijekorni ukus i eleganciju u ovu važnu kategoriju u Tiffanyju", rekao je Alexandre Arnault, izvršni potpredsjednik tvrtke u priopćenju za javnost.

Profimedia 

Inače, otkako je Tiffany & Co. u siječnju 2021. došao pod okrilje luksuzne modne grupacije LVMH, očigledno radi na moderniziranju imidža, a ovaj poslovni potez ide u prilog tome. Lauren Santo Domingo poznata je po svojem istančanom ukusu, kao i sposobnosti vođenja kreativnih suradnji, što dokazuje da je spremna i za ovaj zalogaj.