PRODAJE SE PRVA KUĆA BRADLEYJA COOPERA: Savršena doza kalifornijskog stila dostupna je za 2,4 milijuna dolara

Kuća zvijezde filma 'Zvijezda je rođena' privlači ambijentom interijera ali eksterijera

Profimedia

Slavni glumac Bradley Cooper na tržište luksuznih nekretnina je stavio svoju prvu nekretninu, šarmantnu kuću koja se nalazi na atraktivnoj lokaciji, na Venice Beachu u Kaliforniji. Ovu je kuću kupio još 2004. godine i to za 1,1 milijun dolara dok je nakon skorom 20 godina ova kuća dostigla cijenu od 2,4 milijuna dolara.

Profimedia 

Profimedia 

Kuća se prostire na 140 kvadratnih metara i sastoji se od dvije spavaće sobe, dvije kupaonice te dnevnog prostora koje je okupano u obilju prirodnog svjetla. Kuća je uronjena u vrt i raskošno zelenilo te iskrena definicija onog što se naziva kalifornijskim stilom življenja na korak do plaže. Zamislite jutarnje buđenje u sobi okupanoj suncem te izlazak iz spavaće sobe u zeleno dvorište?!

Profimedia 

Profimedia 

Profimedia 

Profimedia 

Profimedia 

Profimedia 

Profimedia 

Cooper je na uređenju interijera surađivao s dizajnericom interijera Santillanom de Chanaleilles, koja je u skladu s njegovim željama u kuću unijela prirodan izgled, kombinaciju betona, terakote i drvenih detalja, a nemoguće je ne primijetiti kako kuća podsjeća na filmsku kuću koja je poslužila kao dom problematičnom liku Bradleya Coopera u filmu 'Zvijezda je rođena'.

Profimedia 

Profimedia 

Profimedia