POŽELJELI STE KUPITI PRIVATNI OTOK? Ovaj komadić raja na Bahamima prodaje se za 100.000 dolara

Na ovom su otoku snimani neki od popularnih filmova a u krugovima luksuznih nekretnina smatra se odličnom investicijom

Engel & Völkers Bahamas

Dobrodošli na najekskluzivniji privatni otok na Bahamima, na Little Pipe Cay, tropski raj koji se prostire na 38 hektara i čini dio arhipelaga Exuma, smješten oko 70 milja jugoistočno od grada Nassaua.

Engel & Völkers Bahamas 

Engel & Völkers Bahamas 

Engel & Völkers Bahamas 

Prirodna blaga poput savršene tirkizne nijanse mora (zapamtite pojam "bombaj-safirno plava" jer to je nijansa kojom se opisuje boja mora oko ovog otoka), gusta džungla i netaknute bijele plaže čine Little Pipe Cay savršenim mjestom ne samo za odmor već i za život.

Engel & Völkers Bahamas 

Engel & Völkers Bahamas 

Osim glavne rezidencije i četiri pansiona, otok se može pohvaliti odličnom ponudom luksuznih sadržaja i savršeno je mjesto događanja na otvorenom. “Otok je apsolutni dragulj i rijetkost na globalnom premium tržištu nekretnina. Nudi neusporedivu razinu privatnosti i širok raspon jedinstvenih rekreacijskih aktivnosti”, ističu iz agencije Engel & Völkers Bahamas koja otok stavlja na aktivno tržište luksuznih nekretnina.

Engel & Völkers Bahamas 

Engel & Völkers Bahamas 

A može li bolja reklama za ovaj otok od one da je upravo Little Pipe Cay bio mjestom snimanja uspješnog nastavka filma "Pirati s Kariba: Prokletstvo Crnog bisera", te da je odigrao važnu kulisu za kultni James Bond nastavak "Casino Royale", dok je "Thunderball" sa Seanom Conneryjem sniman na susjednom zaljevu. Privatni raj dostupan je po cijeni od 100 milijuna dolara.


Luksuzno mjesto za bijeg savršeno za slavne osobe ima privatni heliodrom, pristanište za hidroavione i pristanište za superjahte. Glavna rezidencija od 500 metara kvadratnih nudi smještaj u jedanaest spavaćih soba a prostor privlači i visokim stropovima, klasičnim stilom uređenja te velikim staklenim površinama s kojih puca pogled na jedinstveni okoliš.

Engel & Völkers Bahamas 

Engel & Völkers Bahamas 

Engel & Völkers Bahamas 

Iako je velik dio otoka u najizvornijem stanju podređenom svijetu prirode, oduševljava i uređeni dio koji obiluje tropskim vrtovima te se ističe velikim infinity bazenom. Vodeni skuteri i kajaci dio su ponude posjeda koji trenutno radi kao odmaralište i na kojem se cijene za noćenje kreću između 75.000 i 95.000 dolara. Kupnja ovog otoka uključuje i pravo razvoja otoka, koji ima potencijal ili kao privatna destinacija za odmor ili kao investicijska nekretnina.