Impresivna Lancôme rezidencija Le Domaine de la Rose smještena je u srcu francuske regije Grasse, poznate i po dugoj parfemskoj tradiciju, a javnost je oduševila već prvim fotografijama, onima na kojima se posebno ističe ružičasta građevina savršeno uklopljena u impresivno imanje, okružena vrtovima i ružičnjacima.

Lancome Le Domaine de la Rose
Lancome 

Ali Le Domaine de la Rose je i puno više od vizualno atraktivne adrese, jer to je mjesto koje u svakom svom dijelu povezuje načela održive poljoprivrede, bioraznolikosti te atraktivnog arhitektonskog pristupa te tako potvrđuje određenje brenda Lancôme. Ovdje je sve usmjereno ka uzgoju organskih ruža, proizvodnji parfema te očuvanju baštine temeljeno na visokim standardima ekološke održivosti. Lancôme je u svom izvješću istaknuo kako u svojim skincare i make up proizvodima trenutno koristi 99 posto sirovina iz organskog uzgoja, dok im je dostići 100 posto do 2025. godine, od čega bi čak 60 posto sirovina trebalo biti iz uzgoja u Francuskoj.

Lancome Le Domaine de la Rose
Lancome 

U mjesecima pred nama očekuje se otvaranje imanja i za posjetitelje koji će se s filozofijom ovog imanja moći upoznati kako kroz obilazak tako i kroz proces proizvodnje parfema te edukaciju.