Najekskluzivniji resort na jadranskoj obali, One&Only Portonovi, ultimativno je odredište za romantiku pokraj azurnog mora crnogorske rivijere, na samo pola sata vožnje od dubrovačke zračne luke. Sa svojom ležernom, a istovremeno sofisticiranom atmosferom, restorani Tapasake i La Veranda spajaju kuhinju svetskog renomea, šik okruženje i uslugu bez premca, po kojoj je resort One&Only poznat širom svijeta.

One&Only Portonovi Tapasake
One&Only Portonovi One&Only Portonovi Tapasake restoran

Kao uvod u romantično raspoloženje, u subotu, 11. veljače od 19h, restoran Tapasake organizira večeru koja slavi Dan zaljubljenih, inspiriranu ukusima suvremene japanske kuhinje. Ono što ovu noć čini istinski izuzetnom je i posebna selekcija vina, osobno pripremljena od strane somelijera restorana. Uz neponovljive ukuse, gosti će tijekom cijele večeri uživati i u romantičnoj glazbi uživo.

One&Only Portonovi La Veranda
One&Only Portonovi One&Only Portonovi La Veranda restoran

Na sam Dan zaljubljenih, 14. veljače od 19h, mediteranski restoran La Veranda služit će jedinstvenu večeru od tri jela koja idu ruku pod ruku sa pažljivo odabranim vinima. Uz koncept otvorene kuhinje, s opuštenom i elegantnom atmsferom, La Veranda pruža savršenu priliku za najromantičniju večeru za Dan zaljubljenih.

One&Only Portonovi
One&Only Portonovi 

”U Tapasake-u služimo fuziju svjetskih kulinarskih tradicija i ukusa, dok naš jelovnik oživljava arome neobičnih umaka i sastojke koje ne možete pronaći tek tako - spremljene i prezentirane s ljubavlju i posebnom pažnjom. S druge strane, La Veranda će služiti večeru od tri jela inspiriranu Mediteranom“, rekao je Kris Mare, glavni šef kuhinje resorta One&Only Portonovi.

One&Only Portonovi Wellness Chenot Espace
One&Only Portonovi 

U želji da tijekom ove dvije noći slavi ljubav, One&Only Portonovi je, kao poklon za svaki par, pripremio glamurozan SPA dan u Chenot Espace wellness centru, gdje će se gosti moći upustiti u putovanje potpunog opuštanja u bazenu, parnim kupeljima saunama ili hamamu.

Cijena večere je 150 eura za dvoje, a SPA dan će gosti moći iskoristiti do kraja ožujka.

One&Only Portonovi
One&Only Portonovi 

Za one koji žele produžiti svoje uživanje na tri ili više noći na najpoželjnijoj adresi Jadrana, One&Only Portonovi pripremio je i specijalnu prateću ponudu "Night on Us".

Ova ponuda aktualna je do 28. ožujka, a više detalja moguće je naći na oneandonlyportonovi.com.