Smješten u šarmantnom mediteranskom naselju Portonovi na jadranskoj rivijeri, na svega pola sata od zračne luke Dubrovnik, One&Only Portonovi najavljuje proslavu Uskrsa tijekom dva proljetna vikenda, od 7. do 9., te od 14. do 16. travnja. Ovo je i idealna prilika da se počastite raskošnim proljetnim vikendom, bilo da putuje s prijateljima, obitelji, partnerom ili sami.

One&Only Portonovi ponuda
One&Only Portonovi 

Čarobno gastronomsko iskustvo

Uskršnji gastro program u One&Only uključuje sve restorane u resortu; gastronomsko iskustvo možete započeti u restoranu La Veranda, koji slavi bogato mediteransko nasljeđe s naglaskom na lokalno inspirirana jela uz kreativan dodatak vrhunskih kuhara. Ljubitelje egzotičnih ukusa oduševit će Tapesake s jedinstvenom fuzijom europske i autentične japanske kuhinje, jednako atmosferičan tijekom dana kao i tijekom večeri. Restoran Sabbia, smješten na pješčanoj plaži hotela nudi jela inspirirana Italijom, sa svježim regionalnim sastojcima i svježim plodovima jadranskog mora. U nedjelju 9. travnja, kao i 16.travnja, uživajte u raskošnom uskršnjem brunchy uz živu glazbu sastava Low Voltage u hotelu ispunjenim uskršnjim ukrasima i pop-up uskršnjim stanicama sa slatkim iznenađenjima.

One&Only Portonovi Tapasake
One&Only Portonovi One&Only Portonovi Tapasake restoran

Zabava za sve generacije

Tijekom uskršnjeg vikenda, One&Only Portonovi bit će i u znaku najmlađih gostiju; na travnjaku ispred resorta bit će postavljena šahovska ploća i teren za boćanje te velika uskršnja jaja kao idealna kulisa za obiteljske fotografije. Djeca će moći uživati u lovu na uskršnja jaja, koji je i sjajna prilika da sa svojim vršnjacima istraže resort.

One&Only Portonovi ponuda
One&Only Portonovi 

Dok se mališani zabavljaju, odrasli će se moći opustiti uz jutarnju jogu i povratiti energiju kroz treninge na otvorenom, okruženi prirodnim ljepotama i aromom mediteranskog raslinja. U wellness centru švicarske kuće Chenot Espace, na 4.000 kvadratnih metara prostora za detox, brigu o tijelu i opuštanje, gosti će moći uživati u magičnom zatvorenom bazenu i a la carte tretmanima Chenot wellness stručnjaka.

One&Only Portonovi Wellness Chenot Espace
One&Only Portonovi 

Za više informacija ili rezervacije posetite oneandonlyportonovi.com.