Ako tražite jedinstven smještaj u kojem ćete provesti odmor skriveni od očiju javnosti, onda Airbnb ima nešto za vas. Naime, na Baliju, točnije u Ubudu, gradu koji je poznat kao centar plesa i tradicionalnih obrta na otoku, pronaći ćete nevjerojatnu kuću od bambusa Scorpio House koja se nalazi usred šume na imanju Veluvana.

Veluvana Bali
Airbnb 

Radi se o kući poluotvorenog dizajna izrađenoj od prirodnih materijala zbog čega se u potpunosti stapa sa svojom okolinom. Spavaća soba nalazi se na gornjem katu, dok je u prizemlju kuće privatni bazen u špilji.

Veluvana Bali
Airbnb 

U izgradnji Scorpio Housea korišteni su lokalni materijali, a angažirani su lokalni obrtnici bambusa koji su vlastitim rukama stvorili smještaj iz snova.

Veluvana Bali
Airbnb 

U ovoj kući od bambusa možete doživjeti sve čari boravka u tropskoj prirodi budući da iz nje pogled puca na dolinu Sidemen i veličanstveni vrh planine Agung. 

Veluvana Bali
Airbnb 

Međutim, nećete uživati samo u nevjerojatnom pogledu, već u nekim luksuznim aktivnostima. Naime, domaćini gostima nude ljekovitu masažu s pilingom te delicije iz vrhunskog restorana u kojima možete uživati dok se opuštate u bazenu.