Putovanja vlakom, posebno ona luksuznim vlakovima koja nude jedinstvene putničke doživljaje, veliki su trend u svijetu putovanja. Ako ste ljubitelj putovanja na tračnicama koja nude i dodatne luksuzne doživljaje razmislite o putovanju Belmondovim luksuznim Royal Scotsman vlakom koji vozi kroz jedinstveni škotski highlander krajolik a koji će uskoro putnicima ponuditi mogućnost uživanja u Dior Spa doživljaju. Naime, od sredine travnja do listopada, novi Dior Spa će biti dostupan svim gostima vlaka, na svakom putovanju. Prestižni Spa na kotačima svoje je mjesto dobio u dvije autentične kabine urešene lakiranim mahagonijem te Diorovim toile de jouy motivima.

Royal Scotsman Belmond
Belmond 

Royal Scotsman Belmond
Belmond 

A prema riječima tvrtke Royal Scotsman Belmond, Dior Spa nudi ultimativnu terapiju ljepote koja nadopunjuje wellness aktivnosti putnika na otvorenom. Nakon dana provedemog plivajući u obližnjem kaskadnom vodopadu, hodanja po klisurama ili večere po konceptu farme do stola, preporuka je da se gosti povuku u našu spa oazu i prepuste wellness stručnjacima.

Royal Scotsman Belmond
Belmond 


A što putnike očekuje? Tretman za lice D-Highlands koji kombinira Dior Prestige proizvode s Kobido masažom (drevna japanska tehnika koja kombinira masažu i estetsku njegu pružajući prirodni lifting učinak bez invazivnih metoda), D-Travel masaža tijela - duboka, spora masaža koja eliminira toksine, oslobađa napetost i ublažava bol te D-Elements masaža koja odaje počast Škotskoj, kraju u kojem se u jednom danu mogu smijeniti sva četiri godišnja doba. osjećaj topline sunca se postiže pomoću korištenja zagrijanog poludragog kamenja, senzacija povjetarca stvara se umirujućim potezima u tretmanu kojim se tretira donji dio tijela, dok osjećaju kišnih i maglovitih dana doprinosi nanošenje Bain Dior maglice te tretman toplim mirisnim i toplim oshibori ručnicima.

Dior Spa Royal Scotsman Belmond
Belmond 


Za podsjetiti je kako Diorov odnos sa Škotskom datira iz 1955. godine, kada je slavni Christian Dior predstavio svoju prvu reviju u Velikoj Britaniji u hotelu Gleneaglesu u mjestu Perthshire.