Ako volite putovanja te uživate u otkrivanju najboljeg od odabrane destinacije na malo drugačiji način, predlažemo vam da razmislite o luksuznom putovanju vlakom. Ovaj je tip putovanja dostupan diljem svijeta, a za sve ljubitelje Italije odlična je vijest da su dostupne rezervacije za putovanje Orient Expressom La Dolce Vita vlakom koji svoju avanturu započinje u 2024. godini.

Putovanja vlakom značajno se razlikuje od putovanja luksuznim vlakom a ovaj će vlak kroz šest različitih tura spajati sjever i jug Italije. Svaka je tura osmišljena kako bi putnicima pružila jedinstveno putničko iskustvo otkrivajući bisere Italije, od Alpa do impresivnih plaža ja jugu, od Venecije do Rima i Palerma.

Vlak Orient Express La Dolce Vita
Orient Express La Dolce Vita 

Putnici će kroz putovanje odsjedati u vrhunskim hotelima kao što su Orient Express La Minerva u Rimu i Orient Express Palazzo Donà Giovannelli u Veneciji, jer sve je to dio priče koja otkriva najbolje od “La Dolce Vita” vremena, periodu koji je kroz umjetnost i kulturu obilježio šezdesete godine prošlog stoljeća.

Vlak Orient Express La Dolce Vita
Orient Express La Dolce Vita 
Vlak Orient Express La Dolce Vita
Orient Express La Dolce Vita 

Ovaj će vlak biti opremljen s 12 delux vagona, 18 apartmana, jednim "La Dolce Vita" master apartmanom, restoranom, i kroz svaki će detalj slaviti umjetnost, dizajn i kreativnost šezdesetih i sedamdesetih godina prošlog stoljeća. Tome će doprinijeti i suradnje sa slavnom chefovima i sommelierima, jer dio doživljaja su i vrhunska "Made in Italy" gastronomija i hospitality. Dizajn potpisuje dizajnerski i arhitektonski studio Dimorestudio iza kojeg stoje Emiliano Salci i Britt Moran.

Cijena putovanja po osobi iznosi od 2000 eura na više, što ovisi o tipu smještaja koji će putnici rezervirati. Ako obožavate Italiju ovo je prilika za doživjeti ju na jedinstveni la dolce vita način.