Ako je i vaša vizija savršenog ljeta ona u kojoj se nalazite na savršeno uređenoj terasi luksuznog resorta s koje puca pogled na svjetlucavo more i jedinstveni zalazak sunca te u odabranom chic društvu uživate u najfinijim koktelima sa sakeom, imamo za vas odlične vijesti kako postoji mjesto na kojem se snovi pretvaraju u stvarnost, zato dobrodošli u One&Only Portonovi u sklopu kojeg ovog ljeta živi program pod nazivom „Sake Sunset”.

OO_Portonovi_Tapasake_Lifestyle_Pool
One&Only Portonovi 


Program je to restorana Tapasake koji spaja suvremene japanske okuse sa zadivljujućom zabavom i besprijekornom uslugom, u atmosferičnoj uvali okruženoj veličanstvenim gorjem Bokokotorskog zaljeva, sve u jedinom ultra luksuznom resortu na Jadranu.

„Sake Sunset“ ove sezone je utjelovljenje nove jadranske rivijere. DJ Nader svakoga dana postavlja ton večeri, stvarajući razigranu i energičnu atmosferu koja kombinira otmjenost vrhunskog kluba s bezbrižnim duhom elegantne zabave na plaži. Opušteni Shisha Lounge i Bar pruža savršeno okruženje za goste željne opuštanja i ekskluzivnog iskustva.

tapasake-club-restaurant
One&Only Portonovi 

Uz panoramski pogled na zaljev i Jadransko more iza njega, vrijeme je da doživite Tapasake chic stil života, uz eklektičnu miksologiju i suvremenu japansko-peruansku kuhinju.

tapasake-lifestyle-pool-party
One&Only Portonovi 

One&Only Portonovi nalazi se na zapadu Crne Gore i udaljen je manje od sat vremena vožnje od zračne luke u Dubrovniku.
Projekt Sake Sunset očekuje vas sve do 30. rujna 2023. svaki dan od 17 do 19 sati. Rezervacije i upiti: restaurants@oneandonlyportonovi.com