Sezona uživanja uz obalu mora na stylish plažama je otvorena! A gdje to može biti bolje nego na jugu Francuske, u nezaobilaznoj ljetnoj luksuznoj meki Saint-Tropezu gdje su Jacquemus i Gucci otvorili su ljetne pop-up butike. Ali to nikako nisu samo pop-up prodajna mjesta mnogima omiljenih luksuznih brendova, to su mjesta koja su ponudila čarobnu definiciju ljeta, uronjenu u savršeni doživljaj ljeta uz obalu mora, mjesta pod suncem zaklonjenog savršenim žutim suncobranima. Žuta je boja ljeta, sunca i zlata ali i ona koja na prvi pogled asocira na svježinu citrusa, limuna i čini se da ovi luksuzni brendovi nisu slučajno odabrali baš ove palete boja.


Gosti Indie Beacha, privatnog beach cluba, ovog ljeta će vrijeme na suncu provoditi na odličnim na Jacquemus ležaljkama iz nedavno predstavljene kolekcije za dom. Naravno, chic plažu prati jednako chic pop-up butik u kojem se nalazi Jacquemusova Éte capsule kolekcija sa svime modnim čarolijama kreiranim za savršeno ljeto. Svoj komad doživljaja potražite na chic destinaciji do listopada a mi ne možemo odoljeti pogledu na savršeni paddle board!


Gucci je također predstavio novo uređeni butik prostor, te najavio partnerstvo s Loulou Ramatuelle Beach Clubom: suncobrani, ručnici, ležaljke i jastuci s Guccijevim logom krasit će ovu plažu smještenu na luksuznoj francuskoj obali do kraja rujna.

Doživljaj ljeta osim na plaži važno je doživjeti i u nedavno renoviranom pop-up butiku smještenom na dva kata na 200 četvornih metara prostora, u kojem posjetitelje očekuju omiljeni klasici kao što su torbe Jackie 1961, Bamboo 1947 i Horsebit 1955, vrhunski nakit, ljetna kolekcija i capsule linija pod imenom "Saint Tropez".