SAVRŠENO MJESTO ZA ODMOR IZ SNOVA: Idemo na Bali u jedinstvenu kuću smještenu nadomak džungle

Bali je jedna od najpoželjnijih destinacija za daleka putovanja a ova je kuća jedna od onih za koju se boravak mora rezervirati i do godinu dana ranije. Dovoljan je pogled kako bi otkrili zašto...

Airbnb

Dovoljan je pogled na ovu kuću kako bi je prepoznali kao savršeno mjesto za bijeg od svakodnevice i već viđenog, bez obzira planirate li daleko putovanje ili samo odmarate oči. Aura House je etažna kuća u potpunosti izgrađena od bambusa, smještena na obali rijeke Ayung na Baliju, koja privlači izgledom - natkrivenim terasama te ovalnim oblikom vrata koje dizajnerski potpisuje tvrtka Ibuku koju čini tim mladih dizajnera, arhitekata i inženjera koji istražuju nove načine korištenja bambusa za izgradnju domova, hotela, škola i prostora za evente na Baliju.

Airbnb 

Airbnb 

Airbnb 

Airbnb 

Kuća je udaljena od grada Ubuda 25 minuta te Canggua oko pola sata vožnje, a zanimljivo je da privlači veliki broj turista te da se termin boravka mora rezervirati i do godinu dana unaprijed.

Razlog tome je savršena lokacija na Baliju, koji se nakon pandemije u potpunosti otvorio turistima te zauzeo visoko mjesto na bucket listama putnika, činjenica da je kuća sagrađena od održivih materijala, okružena bujnom vegetacijom, ona s čijih se terasa pruža pogled na rijeku te džunglu.

Airbnb 

Airbnb 

Airbnb 

Airbnb 

Airbnb 

Unutar kuće se nalaze dvije romantične spavaće sobe s kupaonicama (kuća pruža smještaj za 4 osobe), veliki dnevni boravak i mala kuhinja. Tu je i privatni bazen što ovaj smještaj čini savršenim za bračno putovanje ili putovanje s bliskim prijateljima.

Profimedia 

Cijena noćenja iznosi oko 400 eura na noć a ukoliko boravak želite učiniti još posebnijim odvojite vrijeme za masažu, satove joge, kupku s laticama cvijeća, privatne večere...