LA DOLCE VITA NA KOTAČIMA: Rezervirajte mjesto za putovanje vlakom iz snova

Stvoreno za sve ljubitelje Italije prožete La Dolce Vita poslasticama

Orient Express La Dolce Vita

Ako volite putovanja te uživate u otkrivanju najboljeg od odabrane destinacije na malo drugačiji način, predlažemo vam da razmislite o luksuznom putovanju vlakom. Ovaj je tip putovanja dostupan diljem svijeta, a za sve ljubitelje Italije odlična je vijest da su dostupne rezervacije za putovanje Orient Expressom La Dolce Vita vlakom koji svoju avanturu započinje u 2024. godini.

Putovanja vlakom značajno se razlikuje od putovanja luksuznim vlakom a ovaj će vlak kroz šest različitih tura spajati sjever i jug Italije. Svaka je tura osmišljena kako bi putnicima pružila jedinstveno putničko iskustvo otkrivajući bisere Italije, od Alpa do impresivnih plaža ja jugu, od Venecije do Rima i Palerma.

Orient Express La Dolce Vita 

Putnici će kroz putovanje odsjedati u vrhunskim hotelima kao što su Orient Express La Minerva u Rimu i Orient Express Palazzo Donà Giovannelli u Veneciji, jer sve je to dio priče koja otkriva najbolje od “La Dolce Vita” vremena, periodu koji je kroz umjetnost i kulturu obilježio šezdesete godine prošlog stoljeća.

Orient Express La Dolce Vita 
Orient Express La Dolce Vita 

Ovaj će vlak biti opremljen s 12 delux vagona, 18 apartmana, jednim "La Dolce Vita" master apartmanom, restoranom, i kroz svaki će detalj slaviti umjetnost, dizajn i kreativnost šezdesetih i sedamdesetih godina prošlog stoljeća. Tome će doprinijeti i suradnje sa slavnom chefovima i sommelierima, jer dio doživljaja su i vrhunska "Made in Italy" gastronomija i hospitality. Dizajn potpisuje dizajnerski i arhitektonski studio Dimorestudio iza kojeg stoje Emiliano Salci i Britt Moran.

Cijena putovanja po osobi iznosi od 2000 eura na više, što ovisi o tipu smještaja koji će putnici rezervirati. Ako obožavate Italiju ovo je prilika za doživjeti ju na jedinstveni la dolce vita način.